15 / 05 / 2024

Macaristan ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari

Macaristan ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari

Kayseri' de Macaristan Fahri Konsolosluk Ofisi açıldı. Macaristan' ın Ankara Büyükelçisi Hovari: "Açılan bu konsoloslukla beraber iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişeceğine inanıyorum" dedi...

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ'den Ankara'nın bu ilçesine tam 545 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Gölbaşı projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Macaristan ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari Haberi

Macaristan ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari


Bir iş merkezinde faaliyete geçirilen ofisin açılışında konuşan Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari, iki ülke arasındaki ilişkilerin özellikle son yıllarda gelişmekte olduğunu söyledi.


"Açılan bu konsoloslukla iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişeceğine inanıyorum" diyen Hovari, "Osman Bey, zaten uzun zamandır iki ülke arasında dostluk kuruyordu. Bu görevi de en güzel şekilde yerine getireceğini biliyorum ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


Fahri konsolos Osman Şahbaz ise Orta Avrupa'nın önemli ülkesi Macaristan ile Orta Anadolu'nun köklü bir kültüre ve tarihe sahip şehri Kayseri arasında kültürel, ticari, turizm ve akademik ilişkileri en üst seviyeye taşımak için çaba sarf edeceğini anlattı.


İki ülke arasındaki ilişkilerin kısa süre içinde geliştiğine dikkati çeken  Şahbaz, şöyle konuştu:


"Geçen temmuz ayında başlayan iletişim sayesinde ilişkiler inanılmaz derecede ilerledi. Şehirler kardeş oldu,...