07 / 05 / 2024

Macide Anne Anaokulu açılışı

Macide Anne Anaokulu açılışı

TOGEM-DER, okul öncesi eğitim birimlerine bir yenisini daha ekledi. ERNA MAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Gürsel tarafından Çankırı’da yaptırılan Macide Anne Anaokulu törenle açıldı.

Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

Okulların açılmasına az bir süre kala Akbank’tan anne babaları sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Abank, Axess'le giyim ve kırtasiye sektörlerinde yapılacak bin lira üzeri 2’nci alışverişe 50, toplamda 200 lira chip para hediye edeceğini duyurdu.

Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Okulların açılmasına az bir süre kala Denizbank’tan anne ve babaları sevindirecek bir haber geldi. Denizbank, eğitim harcamalarına 400 TL hediye edeceğini açıkladı.

Çocuğu 29 yaşını geçmeyen anne ve babalara adeta piyango çıktı. Devlet yüklü miktarda para ödeyecek

Çocuğunun yaşı 29'u geçmeyen anne ve babalara büyük bir müjde geldi. Anne ve babalar devlet tarafından verilecek desteği duyunca büyük bir mutluluk yaşayacak.

Anne babalar dikkat! O destekte son viraja girildi! Son gün 31 Temmuz! Acele edin!

Okulların açılmasına az bir süre kala QNB Finansbank’tan anne ve babaları ilgilendiren bir kampanya geldi. QNB Finansbank, eğitim ve kırtasiye harcamalarına +2 taksit uygulayacağını ve kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini duyurdu.

ŞOK’tan annelere müjde! Anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü!

ŞOK’tan bugüne özel pek çok üründe indirim geldi. Bu doğrultuda, anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü. İşte ŞOK Market fiyat listesi 19 Temmuz 2023 Çarşamba...

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

Çocuğu olan anne babalar müjde! Aile Bakanlığı 1,2,3,4,5 çocuk için para veriyor! Onaylanan hesaba hemen yatıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu olan anne baba adaylarına maddi destek sağlıyor. Destek 350 ile 650 TL arasında değişiyor. İşte çocuk parasına ilişkin tüm merak edilenler...

Anne adayları müjde! Aile Bakanlığı çocuk başına para dağıtıyor! TCKN sırasına göre PTT hesabına hemen yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapan anne adaylarına çocuk başına destek ödemesi yapıyor. İşte yardım kampanyasına ilişkin tüm merak edilenler...

Anne ve babalar bu habere mutlaka bakın! 1300 TL'nizi almak için acele edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile oluşturulan sosyal destek ödemeleri bağlamında anne ve babalara müjdeli haber verildi. Her aile için toplam 1300 TL ödeme olacak. İşte ödeme ayrıntıları.

Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapmış annelere destek ödemesinde bulunuyor. Peki, çoklu doğum desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

Anne olanlara sevindirici haber! Aylık 3.700 TL destek verilecek!

Çalışmayan veya eşini kaybeden ve anne olan vatandaşlar için özel bir yardım verilecek. En çok 3 bin 700 TL olarak belirlenen bu yardımdan yararlanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 1.900 TL yardım yapılacak! Bu paraları kaçırmayın!

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tam 1.900 TL yardım yapılacak... Bu paraları kaçırmayın...

ŞOK’ta annelere özel müthiş indirimler! Bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 5 Nisan-23 Nisan tarihleri arasında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, bu tarihlerde ŞOK’ta bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Macide Anne Anaokulu açılışı Haberi

Macide Anne Anaokulu açılışı

TOGEM-DER, okul öncesi eğitim birimlerine bir yenisini daha ekledi. ERNA MAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Gürsel tarafından Çankırı’da yaptırılan Macide Anne Anaokulu törenle açıldı. Törende konuşan TOGEM-DER Başkanı Gülbaran, TOGEM’i kurarken, böyle günleri hayal ettiklerini söyledi... Okul Öncesi eğitim kurumlarını Anadolu’nun dört bir yanına yayan, TOGEM-DER eğitim serüvenine devam ediyor. TOGEM-DER, ‘Anasınıfsız Okul Kalmasın’ projesi kapsamında ERNA MAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Gürsel tarafından yaptırılan Macide Anne Anaokulu, Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde açıldı. Açılış töreni, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, TOGEM-DER Başkanı Saadet Gülbaran ve eşi Hasan Gülbaran, hayırsever işadamı ERNA MAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Gürsel, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ömer Bozoğlu, İstanbul Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın katılımıyla gerçekleşti.

TOGEM-DER Başkanı...