09 / 05 / 2024

Macit Özcan nereli

Macit Özcan nereli

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Macit Özcan kimdir? Macit Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Macit Özcan, hangi işlere imza attı?

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Murat Tarman nereli, kaç kaşında?

Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman nereli, kaç kaşında? Murat Tarman hangi görevlerde bulundu? İşte Murat Tarman biyografisi.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Macit Özcan nereli Haberi

Macit Özcan nereli

Macit Özcan kimdir?

Macit Özcan, 1954 yılında Adana Karataş' ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Adana' da tamamladı. 1975 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Yüksek Okulu'ndan, İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 


1976 yılında Çukobirlik Teknik Müdürlüğü görevine başladı. 1976 - 1978 yıllarında askerlik görevini yaptıktan sonra, Bayındırlık ve İskan Bakanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı. 


1979 yılında Adana 14.Yapı İşleri Bölge Müdürlüğünde, 1980 yılında İçel Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı. 


Bu alanda çok başarılı çalışmalar yaptı. 1980 Yılından bu yana Mersin' de ikamet etmektedir. 


1982 yılında bu görevden kendi isteği ile ayrılarak, çeşitli firmalarda şantiye şefliği yaptı. 1984 yılından itibaren serbest ticaret hayatına başladı. 


Macit ÖZCAN evli ve iki çocuk babasıdır....