15 / 05 / 2024

Maçka Şişli ulaşım

Maçka Şişli ulaşım

1963 yılında Maçka ve Şişli tarafında yeni trafik düzeni uygulanacakmış. Maçka, Nişantaşı, Şişli, Harbiye bölgelerinde trafik yönlerini değiştiren yeni düzen hakkında İstanbul Valiliği bir bildiri yayınlamış...

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Binlerce vatandaşa 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek! Ulaşım parasını kimler alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ailesinden uzak ilde üniversite okuyan öğrencilere 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek. İşte ulaşım desteğine ilişkin merak edilenler...

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitiyor?

Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Mart'ta sonlanması planlanan kısa çalışma ödeneği bir kez daha uzatılarak müjdeli haber paylaşılmıştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama geldi! Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan, Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) için verilen kararın değişmediğini ve bu ay biteceğini bildirdi.

Maçka Şişli ulaşım Haberi

Maçka Şişli ulaşım



Maçka - Şişli tarafında yeni trafik düzeni yarın başlıyor.


Şişli'den Taksim istikametine gelişte Rumeli Caddesi'ne giriş yok. Birçok sola dönüş de kaldırıldı.


  Karaköy ve Taksim arasında değiştirilen trafik düzeninden sonra şehrin ikinci kısmında da yeni trafik yönlerinin uygulanmasına yarın başlanacaktır. Maçka, Nişantaşı, Şişli, Harbiye bölgelerinde trafik yönlerini değiştiren yeni düzen hakkında İstanbul Valiliği dün aşağıdaki bildiriyi yayınlamıştır:


1 - Necatibey Caddesi'ni takiben Tophane istikametine gelen vasıtalar istedikleri takdirde bu caddenin Kemeraltı Caddesi'ne mülaki olduğu yerden sola dönüş yaparak Kemeraltı Caddesi'ne girebileceklerdir.


2 - Rıhtım ve Necatibey Caddesi'ni takiben Dolmabahçe'ye gelen vasıtalardan Maçka, Teşvikiye, Nişantaşı, Osmanbey ve