02 / 05 / 2024

maçkada köprü yolu

maçkada köprü yolu

Trabzon'un en önemli turizm ilçesi Maçka'da rekor oyla AK Parti'den Belediye Başkanlığı makamına oturmaya hak kazanan Koray Koçhan, 8 aylık süreçte yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlüne taht kurdu.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde köprü yolu kuruluyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kabloların montajı sürerken, Gelibolu Sütlüce'deki şantiye alanına gelen tabliye bloklarının sayısı 23 oldu.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı! 

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün silüeti belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ana hatlarının çekilmesi ile  çalışma platformu olarak kullanılacak kedi yolunun inşaatı büyük oranda bitti. Avrupa ve Asya kıtaları, Lapseki'den Gelibolu yakasına kadar uzanan kedi yolu ile birbirine bağlanınca, Çanakkale Köprüsü silueti de ortaya çıktı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajına başlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçici çalışma halatı montajı çalışmaları başladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum ne?

Türkiye'nin dev projelerinden olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde önemli bir adım daha atılıyor. Gelecek hafta köprünün geçici çalışma halatının montajı gerçekleştirilecek. Geçici çalışma halatı ve platformu ‘kedi yolu’ olarak da isimlendiriliyor...

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

41 AVM ile Outlet Center arasına yeni köprü geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Gölcük Yolu üzeri Outlet bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasından sonra yayaların geçişi için de çalışma yapacak.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

maçkada köprü yolu Haberi

maçkada köprü yolu

YATIRIMLARIN tam sürat gerçekleştirdiklerini de belirten Başkan Koçhan, "8 ay gibi kısa bir sürede 12 bin ton asfalt döktük" diyerek çalışmalarını şöyle dile getirdi: "Mezarlıkları temizledik, Reşadiye Mahallesinde parke çalışmaları gerçekleştirdik, Esiroğlu Mahallemizde kapalı Spor salonu ihalesini yaptık, Maçka Merkez'de Turgut Özal Parkı'nm yeniledik, Maçka'ya yakışmayan tuvaleti yıkarak daha modern bir tuvalet yaptık, Ömer Burhanoğlu Rehabilitasyon Hastanesi'ne köprü yapımı devam ediyor. Kısacası biz Maçka'nın cehresini değişmek için çıktığımız bu yolda birçok işe imzamızı atarak AK Parti Belediyeciliğinin farkını ortaya koyduk. Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlann büyük sevgi ve ilgi ile karşılaşıyoruz." 


TRABZON'UN MAKİNE PARKI 

SEKİZ ay gibi kısa sürede yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Koçhan şunlan söyledi: "Trabzon'un büyükşehir olması ile birlikte Maçka'nın yüz ölçümü ve hizmet alanı çok arttı. Ne...