02 / 05 / 2024

Maçkada satılık arsalar

Maçkada satılık arsalar

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1947 yılında Mecidiyeköy'de 6 bin metrekare arsa 47 adet altın parasına satılacakmış. Maçka'da bir arsa metrekaresi 60 liradan, İstinye'de ise metrekaresi 50 liraya arsa satılacakmış.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Gaziantep'te 63.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan 9 arsa satılıyor. Arsalar için ihale, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde yapılacak..

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Maçkada satılık arsalar Haberi

Maçkada satılık arsalar

1.400 LİRAYA - Mecidiyeköy Likör Fabrikası civarında takriben 6000 metre arsa müteaddit meyve ağaçları içinde kuyusu 11/2 uzunluğu 8 genişliğinde asri ahırı bulunan arsa acele satılıktır. 


15.000 LİRAYA - Ortaköy'de 5 odalı bahçeli, kuyu, terkos, elektrik bulunan bir katı boş teslim kagir ev acele satılıktır. Taksim Emlak Yurdu. Tel: 84439




8.500 LİRAYA - Aksaray Cerrahpaşa'da 7/19 metre arsa köşe başı, altında dükkünla üstünde apartman yapılmaya müsait acele satılıktır. 

Tel: 84339




METRESİ 60 LİRADAN - Maçka Teşvikiye Cami civarında cadde üzerinde 10x27...