29 / 04 / 2024

Maçkadaki cam iinşaatı

Maçkadaki cam iinşaatı

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele eden cemaatin kıbleyi hesaba katmaması, Karadeniz fıkralarını aratmayan görüntü ortaya çıkardı.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çep tarafından kuruldu.

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Tamer Tuğlu tarafından kuruldu.

Maçkadaki cam iinşaatı Haberi

Maçkadaki cam iinşaatı

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele edilince mihrap, minber ve vaaz kürsüsünün kıble yönü yanlış hesaplandı.


Maçka ilçesindeki Yukarıköy köyü Ermeni Düzü mevkisinde oturan vatandaşlar, evlerinin köydeki 2 camiye uzak olması ve özellikle kötü hava koşullarında köyün camilerine gitmekte güçlük çekmeleri sebebiyle evlerinin yakınında cami yapmak istedi. Bunun için Samsun'un Bafra ilçesinde görev yapan ve yazları bu köye gelen bir imam ile beraberindeki köylüler, köyde oturan hayırsever Refik Yıldız'dan (85) cami yapımı için arazi bağışlamasını istedi.


Yıldız'ın da cami için arazi bağışlaması üzerine bir araya gelen köylüler, kendi aralarında ve hayırsever vatandaşlardan para toplayıp camiyi bir an önce tamamlamak için harekete geçti.


Önce bir iş makinesi yardımıyla caminin yapılacağı alanı düzenleyip inşaata başlayan köylüler,...