18 / 07 / 2024

Macro ayakkabıcılık turizm otelcilik AŞ

Macro ayakkabıcılık turizm otelcilik AŞ

Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Atatürk Havalimanı ve fuar alanlarına yakınlığı nedeniyle son dönemde birçok otel zinciri bölgede yatırım yapmaya başladı.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Haroun tarafından kuruldu.

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

Egali Sağlık Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu.

Egali Sağlık Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kırıcı tarafından kuruldu.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Macro ayakkabıcılık turizm otelcilik AŞ Haberi

Macro ayakkabıcılık turizm otelcilik AŞ

Ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren Macro Ayakkabı Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ de bu bölgede otel yatırımcı şirketlerden biri. Basın Ekspres Yolu üzerindeki 5 yıldızlı otel inşaatının bitme aşamasına geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu,oteli eylül ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi. Şerafettinoğlu, geleceğin sektörünün hizmet sektörü olduğunu ve İstanbul'da da otelcilikte büyük açık olduğunu görerek, sektöre yatırım yapmaya karar verdiklerini kaydetti. 



Şerafettinoğlu, otel projesini başlattıklarında bölgede hemen hemen otel olmadığını, sonradan çok sayıda otel açıldığını belirterek, şu bilgileri verdi: "30 civarında otelin olacağı konuşuluyor.Biz altyapımızı turistten çok iş gezileri ve toplantılar için hazırladık. Açılacak 30 otel içinde bizim standardımızdaki otel sayısı 5'i...