17 / 05 / 2024

maden şirketleri

maden şirketleri

İstanbul’un akciğerleri olarak gösterilen Sarıyer’deki ormanların maden şirketleri tarafından nasıl talan edildiği böyle görüntülendi. Ayazağa’daki ormanların tam ortasında yıllardır çalışma yapan maden şirketleri ağaçlara büyük zarar veriyor.

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Dünyanın en büyük maden şirketlerinden kritik çağrı!

Dünyanın en büyük maden şirketleri, petrol ve doğalgaz sektörleri dahil tüm şirketlerin Birleşmiş Milletler koruması altında olan dünya mirası bölgelerdeki işletmelerini durdurmaları çağrısı yaptı.

İşte maden şirketlerinin Sarıyer'deki çalışmaları!

İstanbul’un akciğerleri olarak gösterilen Sarıyer’deki ormanların maden şirketleri tarafından nasıl talan edildiği böyle görüntülendi. Ayazağa’daki ormanların tam ortasında yıllardır çalışma yapan maden şirketleri ağaçlara büyük zarar veriyor.

Maden işçisine sigorta müjdesi!

Maden kazalarıyla sarsılan Türkiye'de, işçiler özel sigorta ile güvencelendirmeye çalışılacak. Özel sigortacılık şirketleri madenlerde risk denetimi yapacak, bütün işçilere kaza sigortası zorunlu olacak.

Çin'de 56 maden ocağı kapatıldı!

Çin'in kuzeyinde bulunan Hıbey eyaletinde 56 maden ocağının kapatıldığı bildirildi.56 madenden 10'unun yasa dışı, diğer 46 madenin de yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı kapatıldığı vurgulandı.

Hatay'da icradan 2 milyon 750 bin TL'ye satılık maden!

Hatay İli İskenderun İlçesi'nde yer alan maden ocağı ve taş ocağı İskenderun 4.İcra Dairesi tarafından 19 Eylül 2014 tarihinde saat 10:30 ile 11:20 arasında ihaleye çıkıyor...

Havayolu şirketleri bayrama özel 193 ek sefer koydu!

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu...

Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak!

Çin İş Güvenliği İdaresi Başkanı Yang Dongliang tarafından alınan bilgiye göre ,Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak. Çin'de bin 700 küçük maden işletmesi iş güvenliğini artırmak için kapatılıyor.

Maden ve taş ocakları işletmelerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğü yürürlükten kaldırıldı!

Maden ve taş ocakları işletmelerinde ve tünel yapımında alınacak işçi sağlığı ve iş güvenliği önlemlerine ilişkin tüzüğün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük, 25 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

Maden Dağı Yolu Ziver İnşaat ve Volvo işbirliği ile yenilendi!

Ziver İnşaat, Elazığ-Diyarbakır arasında kuzey ile güneyi birbirine bağlayan zorlu Maden Dağı yolunu Türkiye’de ASCENDUM Makina güvencesiyle satışa sunulan Volvo İş Makinaları’nın çözüm ortaklığı ile daha modern ve güvenli hale getirdi.

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Meskan-Ölmez Madencilik Çin'e maden ihraç ediyor!

Yeraltı maden rezervi açısından ülkede önemli bir potansiyele sahip olan Hakkari'de iş adamı İsmet Ölmez tarafından 2006 yılında Hakkari-Çukurca karayoluna kurulan maden tesisi, yoluna emin adımlarla ilerliyor.

maden şirketleri Haberi

maden şirketleri

İstanbul’un akciğerleri olarak gösterilen Sarıyer’deki ormanların maden şirketleri tarafından nasıl talan edildiği böyle görüntülendi.






Ayazağa’daki ormanların tam ortasında yıllardır çalışma yapan maden şirketleri ağaçlara büyük zarar veriyor. Binlerce ağacın yok edildiği çalışmalarda tam bir doğa katliamı yaşanıyor.






Akdağ Madenciliğin çalışması nedeniyle daha önce binlerce ağacın kesildiği belirtilirken, orman yolunun çöktüğü çok sayıda ağacın da devrildiği net bir şekilde gözler önüne seriliyor. Şantiyenin biraz ilerisinde yer alan ormanlık alanın döküm alanı olarak kullanıldığı da görülüyor.