29 / 04 / 2024

madenci ailelerine ev

madenci ailelerine ev

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

Erzincan'da şehit aileleri için 5 ev alındı!

İçişleri Bakanlığı ve Erzincan Valiliğinin yürüttüğü destek projesine katılan iş adamları,  şehit ailelerine 5 ev aldı...

Bursa'daki patlamada ölenlerin ailelerine ev verilecek!

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, 8 Kasım'da bir iplik-boya fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 5 işçinin ailesine, OSB'nin kentsel dönüşüm projesinden ev vereceklerini açıkladı..

Yurt ve kiralık ev arayışındaki öğrenciler dikkat!

Üniversiteyi yeni kazanan on binlerce öğrencilerden gittikleri illerde ev kiralayan öğrencilere ve ailelerine uzmanlar uyarıda bulundu..

İstanbul Erzurum Dernekleri 3 şehit ailesine ev hediye etti!

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun öncülüğünde başlatılan ’el ver, ev alalım’ kampanyası ile şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine alınan evler teslim edildi.

Soma'da madenci ailelerine konut teslimi yapıldı!

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Ali Ağaoğlu şehit ailelerine 250 ev yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu 15 Temmuz darbe girişimi direnişinde şehit düşenlerin aileleri için ev yapmak istediğini söyledi.

Ankara Altındağ'daki şehit ailelerine ev müjdesi!

Altındağ’da ihanet gecesinde demokrasiye sahip çıkmak isterken 9 kişinin şehit düştüğünü, 80 kişinin de yaralandığını belirten Başkan Tiryaki “Şehit düşen Altındağlı kardeşlerimizin ailelerine birer ev vereceğiz” dedi

Erzurum'da iki şehidin ailelerine ev hediye edildi!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde şehit olan Erzurumlu iki kişinin ailesine Yakutiye Belediyesince ev hediye edildi.

madenci ailelerine ev Haberi

madenci ailelerine ev

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

Turgutalp Altıntepe mevkisinde 49 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen 118 metrekare büyüklüğündeki konutların kura çekimi, noter huzurunda Soma Gündüz Beder Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Faciada yaşamını yitiren her madenci ailesi için kura çekilerek, hangi dairede yaşayacakları belirlendi.


Kura çekimine katılan ölen madenci Ali Yüksel'in eşi Ergül Yüksel, inşaatın tamamlanarak teslim edilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, firma yetkililerine teşekkür etti.

Faciada hayatını kaybeden maden işçisi Zabit Ataş'ın babası Muzaffer Ataş ise böyle bir acının tekrar yaşanmaması temennisinde bulunarak, "Vaatler yerine geldi ama bizim içimiz rahat değil. Dünyayı verseler benim içim rahat değil." diye konuştu.

Kura sonuçlarının Manisa İl Afet ve Acil Durum Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde...