30 / 04 / 2024

Mado dondurmacı

Mado dondurmacı

Mado’nun sahibi Yaşar Gıda’nın Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Kanbur hisse satışı konusunda bir fon ile anlaşma sağladı. Ekonomist dergisinin haberine göre fonun küçük hisse alarak Yaşar Gıda Dondurma’ya ortak olacağı belirtiliyor.

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mado 2021'de 20 şube daha açacak!

Geçtiğimiz mart ayından itibaren Türkiye'de etkili olan pandemi sonrası hemen her şirket büyüme ve yatırım programlarını yeni normale göre güncelledi. Bu kapsamda Türkiye’nin köklü markalarından Mado da 2021 yılında 20 şube açılışı daha yapacak

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Mado Mühendislik İnşaat Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mado Mühendislik İnşaat Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Akif Türkdönmez tarafından 4 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

İstiklal Caddesi'nin tarihi hanları yatırımcının gözdesi oldu!

İstiklal Caddesi son yıllarda altyapı çalışmaları ve terör olayları gibi faktörler nedeniyle kan kaybetse de tarihi binalar ve hanlar hala yatırımcıların dikkatini çekiyor. Hilton, Mado ve Chicco gibi markalar, restore edilen mekanlarda caddeye adım atmaya hazırlanıyor...

Mado 12 ilde yeni şube açacak!

Mado Başkanı Mehmet Kanbur, Çin, Dubai, Bulgaristan, Hollanda ve Katar'da yılsonuna kadar, Türkiye'de ise ağrlıklı olarak Anadolu'da olmak üzere 12 ilde daha yeni şube açacak.

MADO Dubai ve Beyrut'ta şube açtı!

Türkiye’nin güçlü markası MADO, dünya genelindeki büyümesini de sürdürüyor. Körfez’deki hamlelerini genişleten MADO son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai ve Lübnan’ın başkenti Beyrut şubelerini açtı.

Mado dondurmacı zincirlerine ortak geliyor!

Mado’nun sahibi Yaşar Gıda’nın Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Kanbur hisse satışı konusunda bir fon ile anlaşma sağladı. Ekonomist dergisinin haberine göre fonun küçük hisse alarak Yaşar Gıda Dondurma’ya ortak olacağı belirtiliyor.

MADO 300’üncü şubesini 41 Burda AVM’de açtı!

MADO, 300’üncü şubesini geçtiğimiz günlerde hizmete giren 41 Burda AVM’de açtı. Cemedya organizasyonuyla düzenlenen açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.

Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kanca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Halkalı Caddesi'nde kuruldu.

Mado, Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu!

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde 40 milyon TL'lik yatırımla Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu...

Adana Ziyapaşa Bulvarı'nda Mado açıldı!

Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açıldı.

Mado dondurmacı Haberi

Mado dondurmacı

Markanın sahibi Yaşar Gıda’nın, son yıllarda ortaklık konusunda önemli fonların ilgisini çektiği biliniyor. Yönetimin geçen yazdan başlayan bir dizi satış görüşmesi yürüttüğü de kamuoyuna yansımıştı.


AVRUPA’YA AÇILIM


Yaşar Gıda’nın son atılımı, Avrupa’ya yönelik olmuştu. İçinde Mehmet Kanbur’un da bulunduğu beş ortak, M-Europe çatısı altında bir araya gelerek, Mado’nun Yunanistan’dan başlayarak Avrupa’da mağazalaşması için ilk adımın atılması...