09 / 05 / 2024

Mado İplik Tekstil İnşaat adres

Mado İplik Tekstil İnşaat adres

Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kanca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Halkalı Caddesi'nde kuruldu.

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kanca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Halkalı Caddesi'nde kuruldu.

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maddi Duran Varlık Satışı gerçekleştirdi. Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı. Firma iplik üretim kapasitesini yüzde 20 oranında artırdı.

ÖİB Çengelköy ihalesini Sirkeci İplik Tekstil Turizm İnşaat kazandı!

İstanbul ve Muğla'da bulunan iki taşınmazın özelleştirme ihalesinde, toplam 4 milyon 115 bin liralık teklif sunuldu. İstanbul Çengelköy'deki arsayı Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat 2 milyon 165 bin lira kazandı...

Royal Halı sorumluluk beyanını yayınladı!

Royal Halı İplik tekstil Mobilya Saanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı sorumluluk beyanını yayınladı.

Royal Halı geçici beyannamesini yayınladı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı İplik Tekstil geçici beyannamesini yayınladı.

Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda aypılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı.

Royal Halı halka arz fiyatları değerlendirme raporunu yayınladı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı halka arz fiyatları değerlendirme raporunu yayınladı...

Tekstil Bankası'nın satılan binasının geliri sermayesine eklenecek!

Tekstil Bankası 76,5 milyon TL'ye sattığı genel müdürlük binasından elde ettiği karının yüzde 75'lik kısmını özkaynaklar altında özel bir fon hesabına alarak gerektiğinde ilerde yapılacak sermaye artırım işlemlerinde sermayeye eklenmesi için kullanacak.

Royal Halı Kahramanmaraş'ta mağaza açtı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Royal Halı Kahramanmaraş Merkez'de mağaza açtı. Royal Halı bayi sayısını 248'e çıkarttı...

Mado İplik Tekstil İnşaat adres Haberi

Mado İplik Tekstil İnşaat adres

Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kanca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Mado İplik Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak,defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler,...