06 / 05 / 2024

maeda corporation

maeda corporation

Yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı Garanti Koza, Japon Maeda Corporation ile ortak oldu.

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Farhad Ghulam Sakhı tarafından kuruldu.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

Deprem geçirmez bina farkındalığı artıyor!

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Bridgestone’un ürettiği kauçuk esaslı sismik izolatör ürünleriyle Türkiye’de binaları depreme karşı koruyan bu yenilikçi çözümler yaygınlaşacak.

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

Çin demiryolu yatırımlarını hızlandırdı!

Çin, demiryolu yatırımlarını hızlandırma kararı aldı. Çin’in demiryolu işletmicisi China Railway Corporation konu ile ilgili yazılı açıklama yayınladı.

MİNT, EDGE sertifikası ile çevreye duyarlı yaşam fırsatı sunuyor!

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” sertifikası alarak gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı bir yaşam fırsatı sunuyor...

Mint E-5 EDGE Ön Sertifikası'nın sahibi oldu!

Mint, Mint E-5 projesiyle 'EDGE’ Ön Sertifikasının sahibi oldu. Mint E-5, Dünya Bankası’nın kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” Ön Sertifikasını aldı.

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

maeda corporation Haberi

maeda corporation

Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu. Firmaların eşit sermaye oranlarında katılımıyla, yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı. GKMC, Japon sermayeli şirketlerin Türkiye'deki fabrika yatırımlarında, Japon teknolojisi olan depreme dayanıklı 'seishin ve menshin' metodunun Türkiye'deki uygulamalarında rol...