26 / 05 / 2024

MAG Consulting

MAG Consulting

Ersa Mobilya Genel Müdürü ve Murahhas Azası Ercan Ata, şirketin ürün grubu ve dış pazarlar konusunda stratejik olarak hareket ettiğini vurguluyor...

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güney tarafından kuruldu.

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hasan Basri Üstün tarafından kuruldu.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı, Ivan Sımetovıc ve Valentıno Loforese ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la 6 bin kişi daha 'ultra zengin' oldu!

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden olan Boston Consulting Group'un (BCG) “Küresel Zenginlik 2021” raporu, koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı kalıcı ekonomik yansımalara karşı, özel servetteki yükselişi ortaya koydu. 

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hussıno ve Aza Dabbag ortaklığında kuruldu.

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melisa Gülnar tarafından kuruldu.

Yalova'daki hasarlı binalara makyaj mı yapıldı?

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam yaptığı açıklamada 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen, Yalova’da derslerin alınmadığını söyledi.

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Toktaş tarafından kuruldu.

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetali Güneren tarafından kuruldu.

Koronavirüs mobilya tercihlerini de değiştirdi!

Koronavirüsle mücadele sürecinde evlerde geçirilen zamanın artmasıyla mobilyalarda değişim talepleri hızlandı. Atia, MAG Mobilya Dekorasyon için bu süreci değerlendirdi.

Özge Kuzu kadınların iş dünyasındaki önemini anlattı!

Kuzu Effect AVM'nin yöneticisi Özge Kuzu, MAG Mart sayısına özel verdiği röportajında, kadınların iş dünyasındaki önemi hakkındaki düşüncelerini paylaştı...

MAG Consulting Haberi

MAG Consulting

1958 yılında kurulan Ersa Mobilya, üretimini Ankara’daki 60 bin metrekarelik fabrikasında gerçekleştiriyor.

Metin Ata’nın 50 yıl önce kurduğu Ersa Mobilya’da üçüncü kuşak yönetimde görev yapmaya başladı. “Öğrenen ve kendini geliştiren bir organizasyon” sloganıyla hareket eden firma, Türkiye’nin en köklü ofis mobilyası üreticilerinden biri. Ersa Mobilya, son on yılda genişleyen ve büyüyen ticari ve sanayi altyapısını kurumsal değerler üzerinde kalıcı kılmak için yoğun çalışmalara başlamış durumda. Bu çalışmaların 4 ana açılımı var Bölgesel şirket olmak, ofis mobilyaların da bütünsel hizmet sunmak, kurumsallaşmak, farklılığı ve müşteri memnuniyetini sürekli iç dinamikleriyle besleyen bir kurum haline dönüşmek.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Erol Ata, başlatılan Ersa 2023 kurumsa gelişim projesini, ülkemizin de gündeminde olan “Türkiye 2023” projesini) bir yansıması olarak görüyor. Bu sırala zamanının çoğunu Türkiye’nin...