05 / 05 / 2024

Mağaza tasarımının incelikleri

Mağaza tasarımının incelikleri

Yapı-Endüstri Merkezi’nde 28 Mayıs 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte “Perakende” konusu ele alındı. Mağaza tasarımının incelikleri '2D1 Perakende'de tartışıldı.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Bizim Toptan'ın mağaza sayısı 174'e yükseldi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Organize toptan market Bizim Toptan, mağaza sayısını 174'e yükseltti.

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Mağaza tasarımının incelikleri Haberi

Mağaza tasarımının incelikleri

Perakende satış mekânlarında satış üzerindeki olumlu etkisini artırmak üzere mimarlık ve içmimarlık alanında, renk, aydınlatma, yönlendirme, grafik, görsel tasarım stratejileri gibi alanlarda çalışan uzmanlar Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen “2D1 Perakende” toplantısında buluştu. Toplantıya konuşmacı olarak, Ağustos Teknoloji şirketinin kurucusu ve Professional Lighting Design Dergisi’nin editörü Emre Güneş, Terminal Design’ın kurucusu Akın Nalça ve Bulend Ozden Design’ın kurucusu Bülent Özden katıldı.



Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getirecek bir platform olması amacıyla düzenlemeye başladığı “2D1 Tasarım Toplantıları"nda mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca “iki ayda bir” buluşturmaya “2D1 Perakende” ile devam etti. Yapı-Endüstri Merkezi’nde 28 Mayıs 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte “Perakende” konusu ele alındı.


Türkiye’de mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini...