02 / 05 / 2024

MAGİD osman yıldırım

MAGİD osman yıldırım

MANİSA Girişimci inşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, değişen büyükşehir yasası ile müteahhitlerin elektrik ve su aboneliği almada büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi..

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Mamak kentsel dönüşümüne destek sözü!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Mamak'taki kentsel dönüşümün kısa sürede tamamlanması için gerekli destekleri vereceklerini söyledi...

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Yıldırım'ı krizi fırsata dönüştürerek inşa edeceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımız için güvenli yaşam alanları inşa etmek, bir tercih değil zorunluluk. Biz bu zorunluluğu bir fırsata dönüştürerek, sadece binaları yenilemekle yetinmeyip, şehrimizi yeniden inşa edeceğiz." dedi.

Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü!

Bu sene içinde inşaatının tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığı Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü...

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Yıldırım'da 2018 kentsel dönüşüm yılı olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Adnan Yıldırım yeniden Eximbank Genel Müdürü oldu!

Türkiye İhracat Kredi Bankası (Türk Eximbank) Genel Müdürlüğüne yeniden Adnan Yıldırım atandı...

MAGİD osman yıldırım Haberi

MAGİD osman yıldırım

MANİSA Girişimci inşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, değişen büyükşehir yasası ile müteahhitlerin elektrik ve su aboneliği almada büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi. 

Oturma ruhsatı alınan binaların projeye uygun yapılmadığını söyleyen Yıldırım, bu durumdan yapı denetimcilerini sorumlu tuttu. Yıldırım, "Belediyenin söz konusu abonelik işlemlerini tek çatı altında toplayarak. bu sorunun çözüme kavuşturmasını istiyoruz" dedi. 


Hürriyet...