03 / 05 / 2024

mahal palas iletişimi mahal palace satış ofisi

mahal palas iletişimi mahal palace satış ofisi

Mahal Palas projesinin satış ofisine 444 17 69 numaralı telefondan, internet sitesine ise www.mahalpalas.com adresinden ulaşabilirsiniz...

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

ABD'de 16 dev Wall Street firmasına ağır ceza

SEC,Barclays, Bank of America, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve UBS'in bulunduğu dev 16 finans şirketine elektronik iletişimi sürdüremedikleri ve koruyamadıkları nedeni ile 1,1 milyar dolarlık para cezası kesti.

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Loca Mahal satış ofisi!

Loca Mahal satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen proje 1.262 konuttan oluşuyor. 

Konya Park Mahal Konutları iletişim!

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Kiptaş Loca Mahal Veliefendi iletişim!

Loca Mahal projesi "Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla hayata geçiriliyor. Kiptaş tarafından inşa edilecek proje Zeytinburnu Veliefendi'de yükselecek...

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Loca Mahal Kiptaş iletişim bilgileri!

İstanbul Zeytinburnu'da Kiptaş tarafından hayata geçirilen Loca Mahal projesinde ön talepler toplanıyor. Projede E-5'e ve sahile yakın mesafede yer alıyor...

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Locamahal Zeytinburnu projesinde ön talepler toplanıyor...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Metro Ethernet ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Emlakjet'in iletişimi Marjinal Porter Novelli'ye emanet!

iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, bundan böyle iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

mahal palas iletişimi mahal palace satış ofisi Haberi

mahal palas iletişimi mahal palace satış ofisi

Akarsu Holding tarafından Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış ofisine 444 17 69 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Projede 184 adet oda, 808 adet yatak yer alıyor.


Mahal Palace satış ofisi İstanbul Yukarı Dudullu'da bulunuyor. Projenin internet sitesine www.mahalpalas.com adresinden giriş yapabilirsiniz.


Mahal Palas kroki;



Mahal Palas Satış Ofisi


Şerifali Mah. Erenköy Cad. Edep Sk. No: 58/60 34775 Yukarı Dudullu/İSTANBUL 

Tel: 444 17 69 

Faks: (216) 540 86 46

www.mahalpalas.com

Esra Nur...