21 / 05 / 2024

mahal sancaktepenin yeni kampanyası

mahal sancaktepenin yeni kampanyası

Mahal Sancaktepe projesinde teslime kadar peşinat vermeden ve taksit ödemeden konut sahibi olunabiliyor.Projenin yeni kampanyası 'teslime kadar taksit de yok. peşinat da yok' adını taşıyor.

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı!

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı!

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı başladı. Projede 20 blokta toplamda 1.262 adet konut bulunuyor.

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

KİPTAŞ'tan 10 bin yeni sosyal konut geliyor!

Loca Mahal projesinin bugün gerçekleştirilen lansmanında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da 10 bin yeni sosyal konut üreteceklerini açıkladı.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Batımahal Villaları'nda 890 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni projeyi tüketicilerin ihtiyaçlarına göre yapabilmek için araştırmalar yaptırdıklarını söyledi. Yalçın, 150 villanın yer alacağı BatıMahal'i anlattı.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Batımahal Büyükçekmece'de 890 bin dolara villa!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

mahal sancaktepenin yeni kampanyası Haberi

mahal sancaktepenin yeni kampanyası

DENGE Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde teslime kadar peşinat vermeden ve taksit ödemeden konut sahibi olunabiliyor. 


Mahal Sancaktepe'nin avantajlı ödeme planlarıyla konut alıcısının hayatını kolaylaştıran yeni kampanyası 'teslime kadar taksit de yok. peşinat da yok' adını taşıyor. Teslimatın aralık ayında başlayacağı Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 153 bin 150 liradan, 2+1 dairelerin 209 bin 550 liradan, 3+1 dairelerin ise 325 bin 800 liradan başlıyor. Mahal Sancaktepe'de arazinin yüzde 79'u acık alanlara ayrıldı.


Telefon:0216 311 66 67

Web Adresi: