29 / 04 / 2024

Mahall Ankara dükkan ihalesi

Mahall Ankara dükkan ihalesi

Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün yapılacak. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede dükkanların büyüklükleri 70,10 metrekare ile 1.778,16 metrekare arasında değişiyor.

Mahall Ankara dükkan satış ihalesi ne zaman?

ANKARA'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Projedeki 57 mağaza, 28 Mayıs'ta Türkerler İnşaat'ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat! 20 dükkan satıyor! Sakın kaçırmayın!

Ankara İli Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı, Ankara Şereflikoçhisar'da yer alan 20 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ'den Ankara'ya 123 yeni dükkan geliyor! Beklenen proje için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projesinde 123 adet dükkan yer alacak. İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Mahall Ankara dükkan ihalesi Haberi

Mahall Ankara dükkan ihalesi

Toplamda 246 adet daire ile ofis ve dükkanlardan meydana gelen Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede dükkan fiyatları 655 bin 415 TL'den başlangıç gösteriyor.


Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de Mahall Ankara satış ofisinde gerçekleşecek. Türkerler İnşaat imzası ile yükselen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen Mahall Ankara Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Mahall Ankara Çankaya'da dükkanların alanları minimum 70,10 metrekare, maksimum ise 1.778,16 metrekare olarak tasarlandı. Proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Kızılay-Çayyolu metro hattına, Anadolu Bulvarı'na ve Eskişehir Yolu'na yakın mesafede olan...