03 / 05 / 2024

Mahall Ankara lansmanı ne zaman

Mahall Ankara lansmanı ne zaman

Toplam 283 bin 700 metrekare inşaat alanında yükselen projede daire tipleri 2+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mahall Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 287 35 65 olarak belirlendi.

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019!

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Merkez Ankara lansman avantajlarıyla yarın satışta!

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen, Millet Bahçesi’ne komşu Merkez Ankara, lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor...

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Mahall Ankara lansmanı ne zaman Haberi

Mahall Ankara lansmanı ne zaman

Dairelerin fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık göstererek dizayn edildiği projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde farklı seçenekte dizayn edildi.


Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 283 bin 700 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Proje toplam 283 bin 700 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede rekreasyon alanları, buhar odası,  çocuk oyun alanları, sauna, yürüyüş yolları, fitness merkezi, dinlenme alanları, cafe, restoran ve spor bulunuyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 1 peşin ödemelerde, yüzde 24'ü senet ile ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Daire fiyatlarının metrekaresi 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değiştiği projede lansmanı 28 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'de yapılması planlanıyor. Projede dükkanlar 655 bin 415 TL'den...