30 / 04 / 2024

mahall meydan ihale

mahall meydan ihale

Ankara'nın ofis, konut, alışveriş alanlarından oluşan karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Mahall Ankara'nın merkezinde yer alan Mahall Meydan'da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs'ta açık artırma ile satılıyor..

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Türkerler Mahall Ankara ödeme şekli!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydan geliyor...

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Hatay Arsuz Kent Meydanı 837 bin 652 TL'ye ihale edildi!

Hatay Belediye Başkanı Nazım Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

Zonguldak Ereğli'ye kent meydanı yapılacak!

Ereğli Kent Meydanı projesinin önünde hiç bir engel kalmadı. Hükümet Konağı ve eski Adliye binası arazilerinin Ereğli Belediyesine takas yöntemiyle devir edilmesi konusunda büyük bir engel aşıldı ve Kent Meydanı ihale günü beklenmeye başlandı.

Akçakoca 'ya yeni meydan yapılıyor!

İzmit’te tarihi yapıların en çok olduğu mahallerden biri olan Akçakoca için İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce meydan projesi hazırlanmış ve Anıtlar Kurulu’na onaylanarak ihale edilmişti.

TOKİ, Mahall Ankara'daki 48 mağazayı ihale edecek!

Türkerler Holding tarafından hayata geçirilmekte olan Mahall Ankara projesinde yer alan 48 dükkan,i TOKİ tarafından 16 Eylül'de gerçekleştirilecek olan açık artırma ile satışa sunulacak.

İzmit Akçakoca'ya yeni meydan inşa edilecek!

İzmit Belediyesi’nin şehre ayrı bir değer katacak projelerinden biri de Akçakoca Mahallesi’nde hayata geçirilecek. Osmanlı döneminin izlerini en çok taşıyan mahallerin başında yer alan Akçakoca için hazırlanan meydan projesi yakında ihale edilecek.

Mahall Ankara dükkan satış ihalesi ne zaman?

ANKARA'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Projedeki 57 mağaza, 28 Mayıs'ta Türkerler İnşaat'ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak.

Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor!

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

mahall meydan ihale Haberi

mahall meydan ihale

Ankara'nın ofis, konut, alışveriş alanlarından oluşan karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Mahall Ankara'nın merkezinde yer alan Mahall Meydan'da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs'ta Türkerler Inşaat'ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak. 

Acık artırmada, Mahall Meydan'da yer alan 64 mağazanın 57'si satışa sunulacak. Projede mağazaların yanı sıra ofis, konut ve home ofiste yer...