19 / 05 / 2024

mahalle konakları bozüyük ne zaman

mahalle konakları bozüyük ne zaman

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yeni Mahalle ve Tekke Mahalle’de yapılacak Mahalle Konakları’nın yapım ihaleleri yapıldı. Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihaleye 5 firma katıldı...

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Akiş GYO Bozüyük'teki arsasını 190 milyon TL'ye satıyor!

Akiş GYO, Bilecik Bozüyük'ün Yeni Mahalle bölgesinde yer alan arsasını 190 milyon TL + KDV bedelle satacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi!

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın!

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi bugün başlıyor. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği proje Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük'de 197 adet konut emekliler için satışta.

mahalle konakları bozüyük ne zaman Haberi

mahalle konakları bozüyük ne zaman


Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yeni Mahalle ve Tekke Mahalle’de yapılacak Mahalle Konakları’nın yapım ihaleleri yapıldı. Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale açık ihale usulü ile yapıldı. 20 Aralık Cuma günü Tekke Mahalle Konağı’nın yapım işi ihalesine 6 firma, 23 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılan Yeni Mahalle Konağı yapım işi ihalesine 5 istekli firma katıldı. İhalelerin tamamlanma sürecinin ardından yapım çalışmalarına başlanacak.


Yurt...