18 / 07 / 2024

mahalle konseptli evler

mahalle konseptli evler

Türk insanının özlem duyduğu komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıran yatay konseptli projeler, sizlere herkesin birbiriyle tanıdık olduğu, günaydınların, iyi akşamların eksik olmadığı bir yaşam vaat ediyorlar…

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

TOKİ mahalle konseptli projeler üretiyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 76 gökdelen üzerinden "haksız rant elde edildiği ve TOKİ tarafından rapor hazırlandığı" iddialarına yanıt verdi. Bulut, "Böyle bir rapor yok. İdaremiz  böyle bir rapor hazırlanmamıştır." dedi.

AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

Niğde’de sit alanındaki evler yıkılmayı bekliyor!

Niğde’de sit alanındaki evler, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Tehlike saçan evlerin yıkılması bekleniyor. 

Mahalle konseptli kentsel dönüşüm projeleri geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Belediyeler kentsel dönüşüm alanlarını belirleyecekler, belediyeler projeler hazırlayacaklar" dedi...

TOKİ Kayaşehir 108 konut açık artırması yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projedeki 108 konut ve 10 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Kayaşehir TOKİ 108 tripleks konut açık artırması için son 3 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ Kayaşehir 108 tripleks konut açık artırması için son 5 gün!

TOKİ, Kayaşehir'de inşa edilen mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yerini 12 Ekim'de açık artırmayla satacak.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Yozgat Saraykent'e TOKİ projesinde son durum!

YOZGAT’ın Saraykent ilçesinde Başbakanlık TOK) tarafından, mahalle konseptli 86 konutun inşaatı devam ediyor. Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Öçal, konutların yapıldığı inşaat sahasını gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 496 konut!

TOKİ Başkanı Turan: "Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, 652 dönüm arazi üzerinde geleneksel mimarinin izlerini taşıyan, mahalle konseptli 496 konutluk yeni yaşam alanı inşa edeceğiz" dedi.

Antalya Gaziler Mahallesi'ndeki evler yıkıldı!

Antalya'nın Gaziler Mahallesi'ndeki Küçük Sanayi Sitesi'nin arazisi içerisinde kaldığı gerekçesiyle bölgedeki sera ve evler iş makineleriyle yıkıldı. Mahalle sakinleri yıkımı durdurmak istemesi üzerine jandarma müdahale ederken, havaya ateş açıldı.

mahalle konseptli evler Haberi

mahalle konseptli evler

Dikey büyümenin yaşandığı günümüzde yatırımcılar bir taraftan yükseklikte birbirleriyle yarışırken, diğer taraftan da yatay konseptli projeleri ayrıcalık olarak sunuyorlar. Dikey yapılara nazaran daha sıcak ve samimi bir yaşam alanı sunan yatay projeler, herkesin tanıdık olduğu, günaydınların, iyi akşamların eksik olmadığı bir hayat vaat ediyorlar. Yüksek yapılardaki gibi yeşile ve maviye tepeden baktırmayan yatay konseptli projeler, doğa ile aranızdaki tüm sınırları kaldırarak adeta sizi doğanın bir parçası yapıyor. Sakinlerini insana ve doğaya bir adım daha yaklaştıran proler, sundukları zengin sosyal olanakları ile de rezidans konforunda mahalle sıcaklığı sunuyor. 



 


1. Mahalle sıcaklığını rezidans konforuyla birleştiriyor


Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset...