05 / 05 / 2024

mahalle kreşleri

mahalle kreşleri

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi için ihaleye çıktı. İhalede 7 firmadan teklif geldi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-1 (880/2) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Mahalle AVM’leri dönemi başlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, dev AVM’ler yerine mahalle AVM’lerinin döneminin başlayacağını söyledi. Bengü, yabancı yatırımcıların beklemede olduğunu, yerli yatırımcının harekete geçeceğini belirtti.

Tunceli Yeni Mahalle'ye istinat duvarı!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Yeni Mahalle Ali Koç Caddesi mevkiinde başlatılan yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ali Baba Mahallesi Niyazi Akı Sokakta taş duvar örme çalışmaları ise devam ediyor.

Silopi'de sosyal donatılar artırılacak!

Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli ortamlarda, yeşil alanı, bahçesi, sosyal, rekreasyon ve spor alanları, kreşleri, anaokulları, dini tesisleriyle daha donanımlı bir şehir yapılaşmasında yaşamaları için elimizden geleni yapacağız"dedi

Sapanca Yeni Mahalle'de yollar yenilendi!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği, Yeni Mahalle Boğaziçi Caddesi’ne açılan bir sokağı tekrardan düzenledi.

Yıldırım Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Yıldırım'da hanımlar lokali, kurs merkezi, muhtarlık, deprem odası gibi birimleri bünyesinde barındıran mahalle konağının temeli atılırken, Hacivat Mahallesi’nde de bünyesinde ayrıca kreş bulunan mahalle konağı bölge halkının hizmetine sunuldu.

Maltepe Belediyesi'nden 4 yeni kreş!

"Her mahalleye kreş” projesi kapsamında bugüne kadar Altayçeşme, Bağlarbaşı, Zümrütevler ve Başıbüyük kreşlerini hizmete açan belediye, Esenkent, İdealtepe, Altıntepe ve Aydınevler kreşleri için de çalışmalara başladı.

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

mahalle kreşleri Haberi

mahalle kreşleri

AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında bölge esnafı ve çoğunluğu kadınlardan oluşan Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya geldi.

Hürriyet'ten Özgür Altun'un haberine göre, kahvaltıya katılan kadınlara çiçek dağıtıldı. Yıldırım, “Kadınlar artık İstanbul’un geleceği için önemli görevler alacaklar” diye konuştu.

TOPLUMUN VE AİLENİN DİREĞİ

Kadınlar Günü’nü kutlayan Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti: “Kadınlarımız bizim anamız, eşimiz, toplumumuzun ve ailenin direği. İstiklal mücadelemizde omuz omuza kadınlarımız vardı. Kadınlar artık İstanbul’un geleceği için önemli görevler alacaklar. 31 Mart seçimleriyle beraber gelecek 5 yıl içerisinde bu güzel şehri yönetirken, kadınlarımızın daha fazla söz sahibi olmaları için çok güzel projelerimiz var.”

Binali Yıldırım, Akşam da İstanbul Kantinciler Esnaf Odası tarafından Fatih’te bir otelde düzenlenen Kadınlar Günü buluşmasına katıldı. Yıldırım’a...