05 / 05 / 2024

Mahallemiz Cumhuriyet

Mahallemiz Cumhuriyet

Beylikdüzü Belediyesi, “Mahallemiz Cumhuriyet” ile “Mahallemiz Marmara”nın ardından Yakuplu’ya yeni bir muhtarlık binası ve belediye çözüm merkezi kazandırdı. Açılışı yapan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu’nun hak ettiği değere kavuşacak.

Edirne Cumhuriyet Parkı yıkılıp tekrar yapılacak!

Edirne Belediyesi, Kaleiçi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı’nı yenileme çalışmalarına başladı. Yıkımı gerçekleştirilen parkı ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan "Çocuklar özgür büyüsün, özgür çocuklar olsun. Bizim tüm çabamız bu yönde" dedi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi yolları asfaltlanacak mı?

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmayan yollar tepkiye neden oldu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, yolların haftalardır bozuk olduğunu ve köstebek yuvası haline geldiğini belirtti.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yenileniyor!

Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetlerinin tamamlanmasıyla birlikte başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile demokrasi nöbetinin 24'üncü gününe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı'nda sabah saatlerinde incelemelerde bulundu.

Rize Cumhuriyet Meydanı ihalesine 6 teklif!

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Rize Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi.

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Gençlik Merkezi'nde son durum!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılması planlanan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezinde çalışmalar süratle devam ediyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

Afyonkarahisar Sandıklı Cumhuriyet Parkı açıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Parkı açıldı. Özkaya, "Ramazan ayında vatandaşlarımız oruçlarını açtıktan sonra bu güzel yerde aileleri ile birlikte dinlensin, eğlensin. Hayırlı olsun" dedi

Kula Cumhuriyet caddesinde çalışmalar başladı!

Yıllardan bu yana şehir efsanesi olarak sözden ileri gidemeyen, Kula'nın geleceğini belirleyecek projelerden bir tanesi olan Cumhuriyet Caddesi için ilk çalışma bu gün başladı.

Cumhuriyet tarihinin ilk kilisesi İstanbul'da inşa edilecek!

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir kilisenin sıfırdan inşa edilmesine onay çıktı.Yapılacak kilisenin İnşaat maliyetinin tamamı Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakfı tarafından ödenecek.

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Mahallemiz Cumhuriyet Haberi

Mahallemiz Cumhuriyet

Beylikdüzü Belediyesi, “Mahallemiz Cumhuriyet” ile “Mahallemiz Marmara”nın ardından Yakuplu’ya yeni bir muhtarlık binası ve belediye çözüm merkezi kazandırdı. Merkezin açılışını yapan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu’nun hak ettiği değere kavuşacağını belirterek, “Yerelin en güçlü iki dinamiği olan muhtarlık ve belediye bir araya gelmiş oluyor. Burada oluşturduğumuz çözüm merkezimiz ile muhtarların da yükünü azaltacağız” şeklinde konuştu.


Beylikdüzü’nün 10 mahallesine de kazandırılacak muhtarlık binası ve belediye çözüm merkezinin üçüncüsü Yakuplu’da hizmete hazır. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Beylikdüzü mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla “Mahallemiz Yakuplu”nun açılışı yapıldı.  Duygularını ifade eden Yakuplu Mahalle Muhtarı Yüksel Kol, katılımcılara ve Başkan İmamoğlu’na teşekkür etti ve “Muhtarlığımız Yakuplu’ya hayırlı olsun” dedi.


Okul Hazırlıkları


Vatandaşın ilk sorguladığı, ilk buluştuğu demokrasinin en önemli başlangıç...