15 / 06 / 2024

mahalli idareler mali verileri kanunu

mahalli idareler mali verileri kanunu

Mahalli idareler mali verileri, 25 Ekim 2008 tarihinde 27035 sayılı Resmi Gazete'de Genel Yönetim İstatistikleri Genel Tebliği kapsamında yayımlandı. İşte mahalli idareler mali verileri ile ilgili hükümler...

Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinde Değişiklik 2021!

Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahalli İdareler Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Mahalli İdareler Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik Yürürlükten Kaldırıldı!

Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31193 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Milli Emlak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlandı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne dair 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile mahalli idareler ve bunların merkezi idare ile ilişkileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenecek.

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Atakule GYO mali denetim şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO mali denetim şirketini seçti.

Emlakkulisi.com Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz'ın ikiz bebeği oldu!

www.emlakkulisi.com'un Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz ile eşi Gülçin Korkmaz'ın bugün ikiz bebekleri dünyaya geldi.

4 maddede sitelerin mali hesapları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " sitelerin mali hesapları " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Mahalli idareler hakkında Meclis araştırması talep edildi!

MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir başta olmak üzere 20 milletvekili mahallî idareler hakkında Meclis araştırması açılmasını talep etti..

Martı GYO finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'ni seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Ayşegül Canbaz, Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü oldu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Ayşegül Canbaz'ın Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü olarak atandığını açıkladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul finansal mali tablosunu açıkladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal mali tablosunu açıkladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

mahalli idareler mali verileri kanunu Haberi

mahalli idareler mali verileri kanunu

Mahalli idareler mali verileri!

Mahalli idareler mali verileri, 25 Ekim 2008 tarihinde 27035 sayılı Resmi Gazete'de Genel Yönetim İstatistikleri Genel Tebliği kapsamında yayımlandı. İşte mahalli idareler mali verileri ile ilgili hükümler aşağıda sıralanıyor:


TEBLİĞ

GENEL YÖNETİM MALİ İSTATİSTİKLERİ GENEL TEBLİĞİ MAHALLİ İDARELER MALİ VERİLERİ


Amaç

 MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerine ait mali istatistiklerin üretilmesine esas teşkil etmek üzere, mahalli idareler mali verilerinin derlenmesindeki usul ve esasları, veri derleme sürecindeki sorumluları ve mali verilerin süresinde gönderilmemesi halinde uygulanacak yaptırımları belirlemektir.


             Kapsam

             MADDE 2 – (1) Belediyeler, il özel idareleri (Gökçeada ve Bozcaada ilçe özel idareleri dâhil) ile bunlara bağlı veya bunların kurdukları veya üye oldukları birlik ve idareler...