04 / 05 / 2024

Mahmaut Tatoğlu

Mahmaut Tatoğlu

Tatoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezir Susuz, Mahmaut Tatoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi'nde kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Züleyha Tatoğlu vefat etti!

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Yalçın ve Bilal Tatoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Silivri, Fevzi Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yılmaz Tatoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi Yılmaz Tatoğlu kimdir? Yılmaz Tatoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yılmaz Tatoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Yılmaz Tatoğlu...

Tatoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezir Susuz, Mahmaut Tatoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi'nde kuruldu.

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Mahmaut Tatoğlu Haberi

Mahmaut Tatoğlu

Tatoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezir Susuz, Mahmaut Tatoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu. 


Tatoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- ) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...