15 / 05 / 2024

Mahmudiye 2016 yol çalışmaları

Mahmudiye 2016 yol çalışmaları

Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği ekipleri, Mahmudiye Mahallesi’nde yıpranan yolları asfalt dökerek onarıyor.

İşte 2017'de yol alacak 8 proje!

2016 yılında bir çok mega proje tamamlandı ve hizmete sokuldu. 2017'de de mega projeler hız kesmeyecek. İşte 2017'de yol alacak 8 proje..

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nden 90 kilometrelik yol!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, 2016 yılında kırsal mahallelerde toplam 90 kilometre stabilize yol ve 12 bin metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

Yeşil Yol İzleme Sonuçları Raporu hazırlandı!

Karadeniz Bölgesi'nde 8 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak 2 bin 600 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol Projesi ile ilgili 2016 yılı "Yeşil Yol İzleme Sonuçları Raporu" hazırlandı.

Ankara'da 1.100 kilometre yeni yol açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında sürdürdüğü yeni yol açım çalışmalarıyla da Türkiye’de lider... Merkez ve çevre ilçelerde sadece 2016 yılında, 1100 kilometre yeni yol açan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bu boyutta çalışmaya imza atan tek belediye oldu.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Mahmudiye'de yollar yenileniyor!

Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği ekipleri, Mahmudiye Mahallesi’nde yıpranan yolları asfalt dökerek onarıyor.

Ünye'ye 4 milyon TL'lik yol yatırımı!

Ünye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2016 yılında yatırım programı çerçevesinde 55 bin metrekare beton yol çalışmasını tamamladı.

Trabzon Yeşil Yol projesi için 175 milyon TL ödenek tahsis edildi!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, bugüne kadar Yeşil Yol Projesi kapsamında bölgeye 2013-2016 yılları dâhil olmak üzere 175 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı

Ortahisar'ın 25 mahallesinde yol betonlama çalışması tamamlandı!

Yüksek mahallelerde beton, merkezi mahallelerde asfalt çalışmalarına devam eden Ortahisar Belediyesi 2016 yılında toplamda 25 mahallede yol betonlama çalışmasını tamamladı.

Ordu'da 2016 yılında 165 kilometre yol asfaltla buluştu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın “Havalimanı’ndan daha pahalı bir yatırım” olarak nitelendirdiği 752 kilometre Sıcak Asfalt Yol Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Beylikdüzü'ne 8 kilometre yeni yol!

Beylikdüzü’ndeki yollar çoğalıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılının bahar aylarını takiben yol çalışmalarına hız kazandırdı. Nisan ayından itibaren 8 kilometreye yakın yeni yol açıldı.

Fethiye Belediyesi'nden 1.2 milyon metrekare asfalt yol!

Fethiye Belediyesi 2016 yılının ikinci yarısında yaklaşık 1 milyon 218 bin metrekare asfalt yol yapacak.

Mahmudiye 2016 yol çalışmaları Haberi

Mahmudiye 2016 yol çalışmaları

Mahmudiye Mahallesine ulaşım yolunda yağmurlardan dolayı meydana gelen yoğun su akışlarının deforme ettiği yoldaki asfaltın, bozulan kesimlerinin onarımlarla düzenlendiğini belirten Sapanca Belediyesi Yol İşleri Şefliği yetkilileri, asfalt onarımlarının dışında kalan güzergahların da tamamen asfaltlanacağını veya uygun olduğu takdirde parke taşıyla örüleceğini ifade ettiler. Yollardaki onarımların sıcak asfalt dışında soğuk asfaltla da devam ettiğinden ayrıca söz eden yetkililer, yolların düzenlenmesi konusundaki hassasiyetin Sapanca Belediyesi tarafından daima ortaya konacağını ve vatandaşların yollar konusundaki bütün taleplerinin en hızlı şekilde yerine getirildiğini...