26 / 05 / 2024

Mahmut Çavuş Caddesi

Mahmut Çavuş Caddesi

Kocaeli Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilkent mahallesinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Yeşilkent mahallesindeki Mahmut Çavuş caddesinde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. İşte çalışmaların ayrıntıları...

Arhavi'nin caddeleri modernize ediliyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen Barat Çavuş Caddesi’nde devam ediyor.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Manisa Kula'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele’de elektrik hatları yeraltına alınıyor!

Başiskele Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışmayla yer altına alınıyor. Bölgede kaldırımlar da yenilendi.

Kocaeli Mahmut Çavuş Caddesi’nin ikinci etabı yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilkent mahallesinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Yeşilkent mahallesindeki Mahmut Çavuş caddesinde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. İşte çalışmaların ayrıntıları...

Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesi’nde yapılacak Molla Mahmut Camii’nin temeli törenle atıldı.

Suadiye Kervan Ayşeçavuş görselleri!

Kervan Yapı tarafından hayata geçirilen proje Kervan Ayşeçavuş Bağdat Caddesi'nde yükselecek. İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Suadiye'deki projenin inşasına Şubat ayında başlanması planlanıyor.

Kervan Yapı'nın Ayşeçavuş projesi Suadiye'de yükselecek! Yeni proje!

Kervan Yapı'nın yeni projesi Kervan Ayşeçavuş Suadiye'de hayata geçecek. Bağdat Caddesi'ndeki projenin Şubat ayı civarında başlaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve dubleks gibi farklı dairler bulunuyor.

Kocaeli Başiskele Mehmet Çavuş Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de asfalt uygulamaları yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mehmet Çavuş Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Atmaca İnşaat, Bursa'nın Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek!

Şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Yunuseli'nde tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi...

Mevlana Caddesi aydınlandı!

Ataşehir Belediyesi, Mevlana Caddesi’nde prestij caddeleri yapım çalışmaları kapsamında yürüttüğü kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladı...

Mahmut Çavuş Caddesi Haberi

Mahmut Çavuş Caddesi

Kocaeli Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilkent mahallesinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.


Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşilkent mahallesindeki Mahmut Çavuş caddesinde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. 


Ekipler, yol genişletme, dekoratif perde, duvar ve aydınlatma direklerinin montajını tamamlayarak Mahmut Çavuş caddesi asfaltlamaya hazırlanıyor. 


Daha önce 700 metrelik kısmı prestij bir görünüme kavuşturan ekipler, kalan kısmında genişliğini 20 metre genişliğe çıkararak aydınlatma direklerinin montajını...