24 / 07 / 2024

Mahmut Faruk Doğan kim

Mahmut Faruk Doğan kim

2015 yılını geride bırakırken sağlıkta yaşananları Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile konuşuldu. Doğan, şehir hastaneleri doğru bir tercih ama devlet hastaneleri de olması gerektiğini belitti.

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

Kayseri'ye devlet hastanesi inşa edilmeli!

2015 yılını geride bırakırken sağlıkta yaşananları Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile konuşuldu. Doğan, şehir hastaneleri doğru bir tercih ama devlet hastaneleri de olması gerektiğini belitti.

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Doğru tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Yakupbey İş Hanı Çekmeköy'de kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Mahmut Faruk Doğan kim Haberi

Mahmut Faruk Doğan kim

2015 yılını geride bırakırken sağlıkta yaşananları Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile konuşuldu.. Doğan, "Şehir hastaneleri doğru bir tercih ama bence vatandaşında grip gibi ufak rahatsızlıkları için gidebileceği devlet hastaneleri de olması gerekiyor projeye ek olarak Talaş, İldem, Belsin  gibi yoğun nüfuslu yerlere de Devlet Hastaneleri açılması gerekiyor" dedi. 



Sağlık çalışanların sorunlarından, Türkiye'deki ve şehrimizdeki sağlık alanındaki eksikliklere kadar konuştuğumuz keyifli röportaj; 


Genel olarak bilmeyenler için bir sağlık seni anlatabilir misini? Sağlık Sen'in çalışmalarından bahsedebilir misiniz? 


Öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle bir fırsatı, bize verdiğiniz için. Sağlık-Sen Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı 11 hizmet kolundan biri. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikası adı altında Sağlık Ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının önce özlük sosyal haklarını aramak için kurulmuş bir sendikadır. Sağlıksen'in şuan itibariyle Türkiye...