06 / 05 / 2024

Mahmut Kurt

Mahmut Kurt

Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sabri Kaya Yönetim Başkanlığı'nda, Helim Kurt ve Mahmut Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 100 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da kuruldu.

Hacı Mahmut Camii yıkılmanın eşiğinde!

1716 yılında inşa edildiği tahmin edilen Konak'taki tarihi Hacı Mahmut Camii, ilgisizlik yüzünden yıkılmanın eşiğine geldi

Mahmut Ünlü yatırım bankası kuracak!

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü yatırım bankası kurmaya hazırlanıyor. Ünlü, 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacağını belirtti.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e 600 sosyal konut yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Sosyal konut projemiz gündemde. Bunun için 83 dönümlük arsa satın aldık. Bu arsanın 40 dönümü üzerine 600 sosyal konut yapımını gerçekleştireceğiz. Proje çalışmaları devam eden sosyal konutların yapımına 2-3 ay içerisinde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Mahmut Demirtaş: Kentsel dönüşüme destek vermek gerek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gazetemize özel yaptığı “Kentsel dönüşüm” “İnşaat ve ekonomiye katkısı” konularıyla ilgili açıklamasında, Adana’yı ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Demirtaş, Adana’nın aldığı göçün etkilerinin olumsuz yansımalarına ve yerel yönetimlerin çabalarına da değindi.

Mahmut Oral Taşçı yatırım teşvik sistemini anlattı!

Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, Çankırı'daki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkını Mahmut Dereli değerlendirdi!

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu.

Kazım Kurt: Esnaf da dönüşüm istiyor!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt 'Emek. Erenköy, 71 Evler, Yenidoğan Gündoğdu, Gokmeydan. Huzur ve hatla Çankaya mahallelerini de içine katan bir hinterlantla 100 bin kişiye hitap eden bir bölge olacak" dedi.

Aydın Kurt: Gayrimenkulde maliyetler arttı, fiyatlar değişmedi!

Kurt inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, son dönemde döviz kurunda yaşanan artışın gayrimenkul sektöründe maliyetleri önemli ölçüde artırsa da bunun henüz fiyatları etkilemediğini, gayrimenkul üreticilerinin eski fiyatlardan satışlara devam ettiğini söyledi.

Fettah Can-Cansu Kurtçu çifti yeni evleri için eşya baktı!

Şarkıcı Fettah Can, kendi gibi şarkıcı olan eşi Cansu Kurtçu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Ömer Kurt evini satıp cami yaptırdı!

Van'ın Muradiye ilçesinde yaşayan Ömer Kurt, evini satıp imkanlarını kullanarak kendi arazisinin üzerine inşa ettiği camide, müftülüğün izniyle 8 yıldır hem imamlık hem de Kur'an öğreticiliği yapıyor.

650 yıllık Mahmut Bey Camisi görenleri hayran bırakıyor!

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çivi kullanılmadan 1366'da yapılan Mahmut Bey Camisi, görenleri hayran bırakıyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mahmut Kurt Haberi

Mahmut Kurt

Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sabri Kaya Yönetim Başkanlığı'nda, Helim Kurt ve Mahmut Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 100 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da kuruldu.


Çansa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa,arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, ticaret merkezi, alışveriş merkezi, fabrika binaları, turistik tesisler, devre mülkler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek,kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlikhizmetlerine bulunmak. 2-Her türlü yol, köprü, baraj,havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları,kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri,organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa,arazi...