28 / 07 / 2024

Mahmut Öner

Mahmut Öner

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Mahmut Öner Müdürlüğü'nde, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Mahmut Öner Müdürlüğü'nde, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Baydöner İskender 85. şubesini Erzurum’da açtı!

“En Çok Döner Satan Restoran” Ünvanı ile Türkiye’nin En Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner İskender, Erzurum’da Açtığı 85. Şubesi İle 21 Ekim’de Döner Severler İle Buluştu.

Gülden Sargıner: Bayraklı geleceğin Manhattan'ı olacak!

Altın Emlak İzmir Bayraklı Temsilcisi A. Gülden Sargıner, Bayraklı'nın en hızlı gelişen bölgelerinin Altınyol Sahili, Adalet ve Mansııroğlu olduğunu belirterek, bu hızlı gelişimi Adliye'nin Maıısuroğlu bölgesine gelmiş olmasının etkilediğine dikkat çekti.

Mahmut Badem: Ödemiş'te köy malı satılmıyor!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye yasasına göre köy tüzel kişiliklerinden ilçe belediyelerine geçen taşınmazların satışıyla ilgili tartışmaların ilçelerinde olmayacağını dile getirdi...

Mahmut Kocadon: Bodrum'un marka değerini korumalıyız!

BODRUM’un marka değerini korumak gerektiğinin altını çizen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım” dedi.

Tapu döner sermaye işletmesi nedir?

Tapu döner sermaye işletmesi genel müdürlüğü merkez veya bölge müdürlükleri bünyesinde döner sermaye işletmeleri kuruyor. Peki, tapu döner sermaye işletmesi nedir? Tapu döner sermaye işletmesi neden kurulur?

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

Hakan Yusuf Güner: Binaları sağlam yapın!

AFAD'ı ziyaretinde yapı denetim ve zemin etüdü yapan firmalarla ve imar mevzuatı uygulayan kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunan Vali Güner: ''Lütfen binaları sağlam yapın'' dedi.

Baydöner 5 yılda 200 mağaza açacak!

ABD'ye girmeye hazırlanan Baydöner, ülkedeki öğrencilerle strateji geliştirdi. Buna göre şirket 5 yılda 200 mağaza açacak. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı.

Bitlis Kadı Mahmut Cami ibadete açıldı!

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki tarihi Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.Caminin sahip olduğu özellikler nedeniyle ilçede görülmeye değer tarihi mekanlardan biri.

Bitlis Kadı Mahmut Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Bitlis 'in Ahlat ilçesinde, Yavuz Sultan Selim'in Çaldıran Zaferi sonrasında inşa ettirilen Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü 'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Mahmut Öner Haberi

Mahmut Öner

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Mahmut Öner Müdürlüğü'nde kuruldu.


Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...