10 / 05 / 2024

Mahmut Sami Çetin

Mahmut Sami Çetin

Özçetinler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Sami Çetin Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Cemil Topuzlu Caddesi'nde kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Ontario İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ontario İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar ‘da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Karaaslan, Mahmut Sami Ellialtı, Ahmet Cengizhan Dereci ve Alpkenan Dereci ortaklığında kuruldu.

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Buzz Mimarlık İnşaat Danışmanlık Taahhüt Tüketim Malları Limited Şirketi kuruldu!

Buzz Mimarlık İnşaat Danışmanlık Taahhüt Tüketim Malları Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Sami Başak ve Sinan Cem Eryaşar ve Gamze Eryaşar imzasıyla kuruldu.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi camiler restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Torun Efendi, Hacı Mahmut Sami Ramazanoğlu ve Altıntepe Camileri'nde aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

Özmef Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmef Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Sami ve Ferhat Taşçı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Panera Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panera Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Sami Yavaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Başak Mahallesi, Yeşilvadi Caddesi'nde kuruldu.

Mahmut Sami Mallı kimdir?

İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mahmut Sami Mallı kimdir? Mahmut Sami Mallı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mahmut Sami Mallı...

Mahmut Sami Çetin Haberi

Mahmut Sami Çetin

Özçetinler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Sami Çetin Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Özçetinler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1. Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...