27 / 04 / 2024

Mahmut Sami Üzüm

Mahmut Sami Üzüm

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Kabataş'ta çözüm Fındıklı'ya iskele kurulması!

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

İnşaat sektörüne 10 maddelik çözüm önerisi!

Sabah Gazetesi'nin geniş katılımlı toplantılarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi üst düzey yöneticiler inşaat sektörüne çözüm önerileri sundu.

Konut sorununun çözümü için uzun vadeli politika uygulanmalı!

Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Yılmaz Türkoğlu, "Türkiye'de konut sorunun çözümü için kısa vadeli programlar yerine uzun vadeli politikaların uygulamaya geçilmesini düşünmekteyim" dedi.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Mahmut Sami Üzüm Haberi

Mahmut Sami Üzüm



Ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.




AR-GE'YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR 

Kurulduğu günden bu yana 4 yılı geride bırakan ve yaptığı konsept projeler ile Konya'da inşaat sektörüne yeni bir nefes katan Üzüm İnşaat, ufku geniş genç kadrosu ile önemli hedefleri yerine getirmenin mücadelesini veriyor. 2012 yılında kurulan ve yaptığı ilk projesi Devr-i Alem Konutları ile dikkatleri üzerine çeken Üzüm İnşaat, ilk göz ağrısı olan bu projesini taahhüt ettiği tarihten önce müşterilerine teslim ederek sektörde zor görülen bir olayı da gerçekleştirmiş oldu. 



PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Konya'da inşaat sektörünün son yıllarda rekor seviyelere ulaştığına da dikkat...