09 / 05 / 2024

Mahmut Şevket Küçük

Mahmut Şevket Küçük

Maryap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Küçük, Mahmut Şevket Küçük ve Mehmet Aybar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

İstanbul Silivri 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre İstanbul İli, Silivri İlçesi, Mahmut Şevket Paşa-1 RES Projesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Köksalan, Fatih Köksalan ve Mahmut Yavuz Köksalan ortaklığında kuruldu.

Mahmut Geyik: Köylerdeki yapıların denetlenmesi gerekiyor!

Şehir Plancıları Odası Van Temsilci Yardımcısı Mahmut Geyik, İran'da meydana gelen, Van'da da hissedilen deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Geyik, can kaybının sebebinin köylerdeki evlerin dayanıksız kerpiç evler olması sebebiyle yaşandığını belirtti...

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Biart Mimarlık ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biart Mimarlık ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bilal tarafından kuruldu.

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özkolukısa ve Orkun Çekin ortaklığında kuruldu.

Arkifom İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arkifom İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Meriç, İrem Oğan, Kerem Erçin, Mahmut Adnan Kefeli ve Yağız Atakan Gedik ortaklığıyla kuruldu.

Mahmut Şevket Küçük Haberi

Mahmut Şevket Küçük


Maryap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Küçük, Mahmut Şevket Küçük ve Mehmet Aybar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Maryap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maryap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Topkapı Mahallesi, Vatan Caddesi, Bican Bağcıoğlu Yokuşu...