14 / 05 / 2024

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

İstanbul Silivri 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre İstanbul İli, Silivri İlçesi, Mahmut Şevket Paşa-1 RES Projesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Şişli yeni bir etüt merkezine daha kavuştu!

Şişli Belediyesi çocukların eğitimine önemli katkılar sunan Etüt Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde açılan etüt merkezinde 300’e yakın öğrenci eğitim alacak.

Tokat Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1. Mahmut döneminde yaptırılan Paşa Han, sahibi tarafından internetten 6 milyon 500 bin liraya satılığa çıkarıldı. Zararlızade Mehmet Paşa tarafından 1752'de yaptırılan, kent merkezindeki Paşa Han, bakımsızlıktan yıprandı.

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinleri tapularını istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin önünde toplanarak 2981 sayılı İmar Affi Yasası gerence tapularını talep eden Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinlerine CHP İBB Grubundan destek geldi

1984 yılında Ümraniye ve Polonezköy'de 200 dekarlık orman yanmış!

1984 yılında Ümraniye ve Polonezköy'de çıkan iki orman yangınında 200 dekarlık ağaçlık alan tamamen yanmış. Ümraniye Çavuşbaşı Baklacık mevkinde ve Polonezköy Mahmut Şevket Paşa semtinde çıkan yangınlar bilinmeyen bir nedenle çıkmış.

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi, Bengi Başak Şahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Mahmut Şevket Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Demirtaşpaşa'ya park ve meydan inşa ediliyor!

Sosyal yaşam alanlarının neredeyse hiç bulunmadığı mahallelerde, kamulaştırmalar sonucu elde edilen alanlara park ve meydan yapma çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi'ne de yepyeni bir park ve meydan kazandırıyor.

Hüseyin Avni Paşa Köşkü kül oldu!

Üsküdar’daki Fethipaşa Korusu içindeki Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye müdahale etti. Yangın sonucu tarihi köşk kül oldu. Söz konusu köşkü 2009 yılında TMSF'den işadamı Mehmet Cengiz satın almıştı...

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede Haberi

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede


“Çocuklar Kreşe, Kadınlar İşe” sloganıyla Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

 Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Başkan yardımcıları, Müdürler ve vatandaşlar katıldı. Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışında konuşan Hayri İnönü, “Kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal hayata daha aktif katılabilmeleri için Şişli Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın ucuz, kaliteli kreş hizmetine ulaşma hakkı, tüm belediyelerin sorumluluğudur. Şişli Belediyesi olarak biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. “Çocuklar Kreşe, Kadınlar İşe” diyerek kreşimizin herkese faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı ile Şişli’ de hizmet veren kreş sayısı 6’ ya yükseldi.



Şişli...