19 / 07 / 2024

Mahmutbey gişelerinde ücret kalkacakmı

Mahmutbey gişelerinde ücret kalkacakmı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Mahmutbey gişelerinin kalkacağını ancak havadan okuma yöntemiyle ücret alınmaya devam edeceğini söyledi.

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, köprü, otoyol ile karayollarında bulunan gişelerden ücret yapmadan yapılan geçişlerini düşünerek ödeme süresinde değişikliğe gitti. Ödeme süresinin 45 günü geçmesi dahilinde ise geçiş ücreti ve 4 katı cezai şeklinde olacak. İşte detaylar…

Mahmutbey gişelerindeki yıkımda sona gelindi!

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

İkitelli Mall of İstanbul yeni fiyat listesi!

Mahmutbey gişelerine ve MASKO'ya yakınlığıyla dikkat çeken Mall of İstanbul İkitelli projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Mahmutbey gişelerinin yıkım çalışmaları başladı!

Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey gişelerinin taşınması meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey gişelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Yeni konut projelerinin gözde bölgesi Mahmutbey'de trafik sorunu çözülmeli!

Dün havadan çekilen fotoğraflar Mahmutbey gişelerindeki keşmekeşi tam anlamıyla gözler önüne serdi. Tam 14 şeritlik araç ordusu Mahmutbey gişelerine, ardından da3 şeritlik TEM otoyoluna çıkmaya çalışıyor.

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Mahmutbey gişeleri 45 günde tamamlanacak!

Mahmutbey gişelerinde trafik yükünün hafifletilmesi için başlatılan çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili Bakan Arslan açıklama yaptı. Arslan 45 günde tamamlanacağını ifade etti

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

Mahmutbey gişelerinde ücret kalkacakmı Haberi

Mahmutbey gişelerinde ücret kalkacakmı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Mahmutbey gişelerinin kalkacağını ancak havadan okuma yöntemiyle ücret alınmaya devam edeceğini söyledi. Bakan Arslan “Yeni yatırımları yapabilmeniz için ücretli geçiş gerekli” dedi ama Mahmutbey-Bahçeşehir-Avcılar-Esenyurt-Büyükçekmece hattında yaşayanlar son 20 yılda bırakın kullandıkları yolu, neredeyse tüm TEM otoyolunun maliyetini Mahmutbey gişelerine bıraktı.


İSTANBUL’da oturan, İstanbul’da çalışan her gün kullanmak zorunda olduğu tek yolda trafik çilesi çeken ve üstüne bir de para ödemek zorunda olan kim diye sorsanız... TEM otoyolunun Kınalı-Mahmutbey hattını kullanmak zorunda olan yüz binlerce İstanbullu “Biziz” diye haykırır. Üçüncü köprünün de açılmasıyla Mahmutbey tüm köprü yollarının kesiştiği bir kavşak haline geldi. Edirne istikametine giden-gelen binlerce aracın yanı sıra Mahmutbey (TEM) bugün milyonlarca insanın yaşadığı Avcılar-Silivri-Bahçeşehir-Beylikdüzü-Büyükçekmece-Sinanoba-Başakşehir-Hadımköy-Kıraç-Esenyurt gibi yerleşim bölgeleri için tek alternatif durumunda. Birçok ilçe veya semte...