04 / 05 / 2024

mahmutbey perde

mahmutbey perde

Tül ve perde markası Broderi Narin, her ayın ilk pazar günü "Şanslı Pazar" uygulaması yapıyor.

Özak GYO Mahmutbey arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Mahmutbey arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Mahmutbey gişelerindeki yıkımda sona gelindi!

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

Mahmutbey gişelerinin yıkım çalışmaları başladı!

Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Zorlu Tekstil'in hedefi elektrik üreten perde!

İhracatını 300 milyon $'a çıkarmayı hedefleyen Zorlu Tekstil, inovasyonda da gaza bastı. Masal anlatan nevresimden sonra hedef, elektrik üreten perde...

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey gişelerinin taşınması meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey gişelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip!

Orge, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip Geçtiğimiz hafta hizmete giren Kartal-Kaynarca metro hattını elektrik işlerini “anahtar teslim” yapan Türk firması Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey ve Kaynarca-Kurtköy hatlarına da talip oldu.

Yeni konut projelerinin gözde bölgesi Mahmutbey'de trafik sorunu çözülmeli!

Dün havadan çekilen fotoğraflar Mahmutbey gişelerindeki keşmekeşi tam anlamıyla gözler önüne serdi. Tam 14 şeritlik araç ordusu Mahmutbey gişelerine, ardından da3 şeritlik TEM otoyoluna çıkmaya çalışıyor.

Mahmutbey trafiğinin tek umudu Kuzey Marmara Otoyolu!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun projesi içinde yer alan 165 kilometrelik Kurtköy-Akyazı ve 88 Kilometrelik Kınalı-Odayeri arasında yapılacak yeni yol ise Mahmutbey'in en büyük çözümü olarak görülüyor.

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

mahmutbey perde Haberi

mahmutbey perde


Uygulama kapsamında, 3 bin farklı ürün seçeneğinin yer aldığı İstanbul Mahmutbey'deki Taşocaklar Caddesi'nde bulunan fabrika satış mağazasında her "Şanslı Pazar" günü, özel seçilmiş üründe yüzde 50, diğer ürünlerde yüzde 40'a varan indirim avantajı sağlanıyor. Ayrıca, kasada da sürpriz bonus indirim yapılıyor....