02 / 05 / 2024

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali ne zaman bitiyor

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali ne zaman bitiyor

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı. İstanbul'un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı'nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla seçilen dört çiftin nikah merasimleri gerçekleştirildi.

Bilgisayar almak isteyenlere müjde! Amazon'da alışveriş festivali başladı! İşte 10 bin liranın altındaki bilgisayarlar

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. Amazon Prime indirimlerinde birçok dizüstü bilgisayara büyük indirimler geldi. Piyasa fiyatının çok altına satılan ve fiyat - performans olarak baktığımızda olumlu sonuç veren ürünleri sizin sizin listeledik… 

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta!

Ankara Ticaret Odası’nın imza attığı Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) 29 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Festival’in başlama gongu, 28 Ağustos Cuma akşamı vurulacak.

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin yüzde 85 hissesini devretti!

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin %85'ini temsil eden ve halka açık olmayan hisselerinin tamamının devri hakkında Kamuyu Bilgilendirme Platformu'nda açıklama yayınladı.

Kliksa babaların online alışveriş tecihlerini açıkladı!

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, bağımsız araştırma kuruluşu DORinsight’a yaptırdığı “Babalar ve E-ticaret” araştırması kapsamında babaların online alışveriş tercihlerini açıkladı.

Kocaeli'nin ilk alışveriş merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılacak!

Kocaeli'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılıyor. Kavarılar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, "Bir hayalle yola çıktık. Bunu gerçekleştirdik" dedi.

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da açılacak!

AVRUPA'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nin açılışı 11 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat tarafından 600 milyon dolar yatırımla projelendirilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziranda Kocaeli'de açılıyor..

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi açılışa gün sayıyor!

Avrupa’nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015’de kapılarını açacak..

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali ne zaman bitiyor Haberi

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali ne zaman bitiyor

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali Eminönü Meydanı'nda gerçekleştirildi.


İstanbul'un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı'nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla seçilen dört çiftin nikah merasimleri gerçekleştirildi. 


Kura sonucu belirlenen, Onur Karadağ - Özge Ural, Nizamettin Can - Hanife Can, Uğur İnanmaz - Mine Ölmez, Ahmet Akçağlayan - Minare Nuruzoba çiftlerinin nikahını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı.


Nikah şahitliklerini ise AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit ve şair Ahmet Selçuk İlkan ile sanatçı Cengiz Kurtoğlu yaptı.


Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Mustafa Demir, "Aile olarak vatana, millete faydalı evlat sahibi olmanızı diliyorum. Evlilik kararı insanın en önemli kararlarından biridir. Sıkıntılar elbet olur bunlar bütünleşebilmekle, paylaşmakla aşılır" dedi.


Nikah merasiminin ardından sanatçı Cengiz Kurtoğlu konser...