19 / 05 / 2024

mahmutpaşa mahalle konağı projesi

mahmutpaşa mahalle konağı projesi

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

Fatih'te 17 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 14. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Mahmutpaşa Mahallesi, Çuhacı Han içindeki dükkanı 17 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafın 'taklitçi kiracı' sorunu!

Taklit ürün satıcıları Kapalıçarşı'dan Mahmutpaşa'ya gidiyor. Yüksek fiyatlarla iş yeri kiralayan taklitçiler, eski kiracıları devre dışı bırakıp çarşıyı ele geçiriyor.

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafların kira tepkisi!

"İstanbul ekonomisinin kalbi" diye anılan ve bir zamanlar insanların yürümekte bile zorlandığı tarihi alışveriş merkezi Mahmutpaşa’da, işler durma noktasında. 10 aydır satışları düşen birçok dükkan el değiştirirken, kepenk indirmemekte direnen esnaf durumunu anlattı...

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Kaleardı Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Mahmutpaşa Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Soğukpınar Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

mahmutpaşa mahalle konağı projesi Haberi

mahmutpaşa mahalle konağı projesi


Göreve geldiği günden itibaren şehrin iki ayrı bölgesinde yatırımlara hız kesmeden devam eden Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni bir mahalle konağı müjdesini daha verdi.


Başkan Eroğlu özellikle mahalleli bayanların ilgi odağı olan mahalle konaklarından bir yenisinin de Mahmutpaşa Mahallesi’nde hayata geçirileceğini söyledi. Başkan Eyüp  Eroğlu, teknik ekibi ve Mahalle muhtarıyla birlikte Mahmutpaşa Mahallesinde incelemelerde bulundu.


Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu konuyla ilgili olarak; “Mahmutpaşa'da hayata geçireceğimiz Mahalle Konağımız için teknik ekibimiz ve mahalle muhtarımızla birlikte incelemeler yaptık. Tarihi dokuya uygun olarak inşa ettiğimiz mahalle konaklarımızda halkın ayağına hizmet götürüyoruz. İnsanlarımızın evine giderken uğrayacakları, oturup sohbet edecekleri, kitap, gazete okuyacakları, çay kahve içecekleri, günün yorgunluğunu atacakları, mahalleye ait problemlerin saptandığı, muhtarların vatandaşlarla oturup konuşacağı mahalle konaklarımızdan bir tanesini de Mahmutpaşa...