01 / 05 / 2024

Mahsun Yayıkçı

Mahsun Yayıkçı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mürsal Yayıkçı, Mahsun Yayıkçı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Özyayıkçı İnşaat Yapı Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyayıkçı İnşaat Yapı Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile  bugün Erhan Yayıkçı tarafından kuruldu. 

Martı Otel aylık bildirimini yayınladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Otel 1 Haziran 2014 ve 30 Haziran 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Emek Elektrik aylık bildirimini yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik 1/ 06/ 2014 - 30/ 06/ 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler'in pay satış bilgi formu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devremülk İşletmeciliği A.Ş. tarafından Halk GYO'ya yapılan pay satış bilgi formu yayınlandı...

Marmaray'ın animasyon filmi kısa süre içinde yayınlanacak!

Marmaray'ın animasyon tanıtım filmi kısa bir süre içerisinde ulusal televizyon kanallarında, tren istasyonları ve şehirlerdeki reklam panoları ile trenlerde yayınlanacak. TCDD, Marmaray'ı animasyon film ile anlatacak.

General Electric Küresel Etki Raporu'nu yayınladı!

General Electric (GE), çevre ve sağlık alanında gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği girişimler ile sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptığı çalışmaların topluma somut ve ölçülebilir faydalarının ortaya konduğu “Küresel Etki - 2013” raporunu yayınladı.

Sinpaş Küçükçekmece'deki 4 arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Küçükçekmece'de yer alan 4 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Akfen GYO 2014 Haziran aylık yatırımcı raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı Haziran ayı aylık yatırımcı raporunu yayınladı.

Martı GYO sözleşme tadili Bakanlık onayını yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sözleşme tadili Bakanlık onayını yayınladı.

Akiş GYO Kısıklı arsasının değerleme raporunun revizesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar'da yer alan Kısıklı arsasının değerleme raporunun revizesini yayınladı.

Martı Gayrimenkul esas sözleşme tadili bakanlık onayını yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşme tadili bakanlık onayını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon derecelendirme raporu yayınlandı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada derecelendirme raporu yayınladı. Rapor haberimizin içinde yer alıyor...

Politeknik Metal genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Mahsun Yayıkçı Haberi

Mahsun Yayıkçı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mürsal Yayıkçı, Mahsun Yayıkçı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu.  Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi,...