01 / 05 / 2024

mahsur özdoğan

mahsur özdoğan

Geçen yıl Irak'tan Rusya'ya, Umman'dan Moldova'ya dünyanın dört bir yanında 26,1 milyar dolarlık proje üstlenen Türk müteahhitlik sektörü, 2013'te 30 milyar dolara ulaşmayı hedefliyor...

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet’in CEO Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

Star Metalürji Endüstriyel Çözümler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Metalürji Endüstriyel Çözümler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Esra Özdoğan Özer tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İlker Küçükoğlu ve Kadir Özdoğan tarafından kuruldu.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik vefat etti!

Konya Karaman eşrafından merhum A. Latif Dirik ve merhume Bahriye Dirik'in oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik yaşamını yitirdi. 

Tesis ve site yönetim yazılımı alırken nelere dikkat edilmeli?

Site, iş merkezi, AVM, otel ve hastane gibi binlerce tesiste başarıyla kullanılan çözümler geliştiren Senyonet Yazılım CEO'su Mehmet Yıldızdoğan, pandemi dönemindeki hizmetlerini anlattı...

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

mahsur özdoğan Haberi

mahsur özdoğan


Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması sıralamasında 33 firma ile Çin'in ardından gelen Türk müteahhitlik sektörü, 4 ayrı kıtada üstlendiği önemli projelerle ülkeye döviz kazandırmaya devam ediyor.


Geçtiğimiz yıllarda Bağımsız Devletler Topluluğu, Libya ve Irak'a yoğunlaşan sektör, bu ülkelerde enerji santrali ve nakil hatları, yollar, hastaneler, kamu idare binaları ile olimpiyat köylerinin de aralarında bulunduğu birçok projeye imza attı.


Kaliteli işçilik, zamanında iş teslimi ve proje üstünlüğüyle yeni ülkelere yönelen Türk müteahhitleri, geçtiğimiz yıl proje yürüttükleri ülkeler arasına Kolombiya, Papua Yeni Gine, Peru ve Somali de dahil etmeyi başardı.


Politik riskler teminat altına alınmalı


Umman'da otoyol yapım işini üstlenen Özkar İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Özdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devletin sağladığı imkan ve desteğin yanında Türkiye Müteahhitler Birliği ve İNTES gibi...