03 / 05 / 2024

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet’in CEO Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.



Dijitalleşme, tesis yönetimi dünyasını yönlendirerek istikrarlı bir biçimde büyümesini ve gelişmesini sürdürüyor. Paylaşılan detaylara göre, sensör teknolojisinden veri analitiğine, bulut tabanlı veri toplamadan uzaktan izleme özelliğine kadar pek çok inovasyonu beraber sunan Senyonet, ofis, konut, site benzeri çoklu operasyon gerektiren yapılarda aidat takibi, varlık yönetimi, personel kontrol sistemi gibi ihtiyaçları tek bir merkezden yönetiyor.

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Verilen bilgilere göre, bir apartmandan şehir hastanesine kadar oldukça geniş bir ölçekte tesis yönetim çözümleri de sağlyan Senyonet’in CEO’su Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.

Yine verilen detaylara göre, son senelerde fiziksel altyapı, yatırım ve kullanım özellikleri açısından çok geniş hacimli ve karmaşık tesisler revaçta Tesis yönetim yazılımları kullanıcılara kişiselleştirilmiş çözümlerle beraber konutlarını farklılaştırma, işlerini en akıcı şekilde ilerletme seçeneği sunarken harcanan toplam enerjiden yüzde 15 ila yüde 40 arasında tasarruf etme imkanı da sunuyor.

 


Geri Dön