19 / 05 / 2024

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Dündar, Arif Özkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

MRESCO Türkiye Group CEO'su Oya Zingal oldu!

MRESCO Türkiye’de uzun yıllar Ceo görevini yapan Oya Zingal, yeni dönemde grubun tüm şirketlerinin tek yetkilisi olarak yönetimini üstlenerek MRESCO Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak. 

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Dündar, Arif Özkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Royal Group Sky Blue İstanbul'da teslimler 4 ay sonra başlayacak!

Sky Blue İstanbul projesi 28 katlı tek bloktan ve 87 konuttan meydana geliyor. Royal Group imzası taşıyan projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Bina yalıtımında tek kat sıva dönemi başlıyor!

İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor.

Metro Properties AVM'ler için tek kaynak çözüm oluyor!

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan METRO PROPERTIES, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki geniş tecrübesi ve istikrarlı uygulamalarıyla birleştiriyor. AVM'ler için tek kaynaktan çözümler sunuyor.

West Wall Marina Villaları'nı İspanyol Blue Bay Group işletecek!

Yatırımcılığını Durak Plus Gayrimenkul'ün yaptığı ve İstanbul'un marinalı tek villa projesi West Wall Marina Villaları'nın rezidans konseptinde işletmesi için İspanya merkezli uluslararası turizm devi Blue Bay Group ile ön anlaşma imzalandı...

Setra Group Head Ofis projesini hayata geçirdi!

Setra Group, Türkiye'nin ilk ve tek Head Ofis projesini hayata geçirdi.Ataşehir Head Ofis; her katta yer alan kat bahçeleri, ayrıca 11. kattan itibaren başlayan adalar ve deniz manzarası ile öne çıkıyor.

Mis Group, halka arza hazırlanıyor!

Temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti veren Mis Group, halka arza hazırlanıyor. Bu yıl 60 milyon TL ciro hedefleyen grup tek projeyle % 30 büyüme hedefini yakaladıklarını vurguladı.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede Haberi

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Dündar, Arif Özkaya tarafından kuruldu.

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) YAPI KİMYASALLARI : Her türlü yapı kimyasalları ve ham maddelerinin üretimi, ithalat ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapmak. Epoks,poliüretan, poliüreç ve benzeri maddeler ve bunlardan mamul tüm zemin kaplama, bina güçlendirme malzeme ve kimyasallarının üretimi, ithalat ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres; BAĞLARBAŞI MAH.ŞAHİN SOK. NO.11/A...