02 / 05 / 2024

Mis Group, halka arza hazırlanıyor!

 Mis Group, halka arza hazırlanıyor!

Temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti veren Mis Group, halka arza hazırlanıyor. Bu yıl 60 milyon TL ciro hedefleyen grup tek projeyle % 30 büyüme hedefini yakaladıklarını vurguladı.




Temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti veren Mis Group, halka arza hazırlanıyor.  Bu yıl 60 milyon TL ciro hedefleyen grup tek projeyle % 30 büyüme hedefini yakaladıklarını vurguladı. 2 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Turan, "Balıkesir'de 650 kişiye istihdam sağlayacak bölge hastanelerinin temizlik ve güvenlik hizmetlerini üstlendik. 22 milyon TL'lik hacime sahip yeni bölgeyle bu yıl hedeflediğimiz yüzde 30 büyüme oranını yılın başından yakaladık" diye konuştu. 


118 milyon TL hedefi var Geçen yılı 54 milyon TL ciro ile kapattıklarına da değinen Cevat Turan, şöyle devam etti: "Mis Group, sayısı 300'ü aşan kurumsal müşterilerine kalifiye eleman sağlıyor. Özellikle büyük şehirlerde personel sıkıntısına çözüm olan grubumuz son yıllara Anadolu'da yükseliş grafiği çizen konut ve özel sağlık sektörü ile birlikte yapılanmasını entegre tesis yönetimine çevirdi. Balıkesir ile 5 şehre ulaşmış olduk. 2015'e kadar 118 milyon lira ciro ile 4 bin 250 kişiye iş sağlamayı hedefliyoruz." Temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti veren Mis Group, bir yandan yeni projelerle büyüme planları yaparken bir yandan da halka arza hazırlanıyor. 


Mis Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Turan, "Halka arzımızla birlikte yabancı yatırımcıya ve sektörü ele geçiren irili ufaklı gayrı resmi kuruma karşı daha güçlü bir konumda yer alacağız. Sektörümüzü dolaylı olarak etkileyen turizm, gayrimenkul ve sağlık sektörünün hızlı yükselişiyle kârlılığımızı arttırıyoruz" dedi. 


Cevat Turan'ın verdiği bilgiye göre, bu yıl 60 milyon Tl ciro hedefleyen Mis Group, sektörün ilk 5 firması arasında yerini alıyor. Turan "Özellikle rezidans kültürünün son yıllarda Anadolu'ya yayılması, sürekli büyüyen lideri olmak inşaat sektörü, yapılan AVM yatırımları ve nitelikli, özgün konut projeleri hareket alanımızı oldukça genişletti. Hedefimiz her şehirde ihtiyaca cevap verebilmek ve pazarın lideri olmak" diye konuştu. 




Vatan


Geri Dön