14 / 05 / 2024

Majdi Haj Saleh

Majdi Haj Saleh

Amar International Emlak İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Mısırlı, Majdi Haj Saleh, Mazen A.N. Tayeh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Houssem Ben Haj Amor kimdir? 

Albaraka Yönetim Kurulu Başkanı Houssem Ben Haj Amor kimdir? Houssem Ben Haj Amor daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Houssem Ben Haj Amor`un biyografisi...

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Javıdan Hajıyev ve Mesut Temür ortaklığında kuruldu.

Axon Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axon Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rahmatallah Mızakouchak Khosne ve Sımın Hajıkaramzanjanı ortaklığında kuruldu.

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Elhaj Group İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Elhaj Group İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Azmı El Haj ve Haytham Azmı El Haj ortaklığında kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Majdi Haj Saleh Haberi

Majdi Haj Saleh

Amar International Emlak İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Mısırlı, Majdi Haj Saleh, Mazen A.N. Tayeh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Amar International Emlak İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İnşaatla ilgili olarak 1-Kişi ve kuruluşlara ait bilumum taşınmazları pazarlar, alış satış kiralama işleri ile ilgili gayri menkul işlerini yapabilir. Bu taşınmazlarla ilgili olarak gayrimenkulleri, özel ve resmi dairelerde müracaatlarda bulunarak, alım- satım işlemlerini neticelendirebilir, yurtiçi ve yurt dışı firmalarla müşterek iş ortaklıkları kurulabilir, alım-satım kiralama ve inşaat işleri taahhütlerini, mühendisliği, mimarlığı ve müteahhitliğini yapabilir. 2-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi bina yarım kalmış taşınmazlar ve diğer gayrimenkulleri  tamamını veya bir kısım hisselerini satın alabilir. Satabilir, imar ve ihya...