07 / 05 / 2024

Mak Group adres

Mak Group adres

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Levent Eker tarafından kuruldu.

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Memetali Kaya tarafından kuruldu.

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Levent Eker tarafından kuruldu.

MAK Group Balkon İstanbul'da 2. etap yolda!

2 etap şeklinde dizayn edilen Balkon İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başladı. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor. MAK Group Balkon İstanbul'da 2. etap yolda...

Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017!

MAK Group tarafından hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul projesi toplamda 180 konuttan oluşuyor. Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kartal Balkon İstanbul 2 projesi geliyor!

Mak Group imzası ile hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. Toplam 180 daireden oluşan Balkon İstanbul projesinde ikinci etap inşaat çalışmaları yakında başlayacak.

Mak Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Group İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Kızıltaş imzasıyla kuruldu.

Aksoy Holding İstanbul'da otel açmak için yer arıyor!

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Lider Group basın toplantısı 3 Aralık'ta!

Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla biraraya geliyor. Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Lider Group yeni projesini görücüye çıkarıyor!

2007 yılından bu yana emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla bir araya geliyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Mak Group adres Haberi

Mak Group adres

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Levent Eker tarafından kuruldu.

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari...