19 / 05 / 2024

maketten daire satışı reklam

maketten daire satışı reklam

İnşaat sektöründe 1 milyon konut stoku oluşunca kampanya savaşlarının ardından gelen büyük şirketlerin iflasları "balon" patlayacak endişesini de birlikte getirdi. Firmalar, çeşitli reklamlar, bedava tatiller ile müşteri cezbetmeye çalışıyor..

Müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılacak gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Maketten konut satışı yapan şirketlere ceza yağdı!

Ticaret Bakanlığı, maketten ev satışında düzenlemelere uymayan şirketlere ceza yağdırdı. Toplam 23 milyon 930 bin TL ceza kesildi.

Özderici GYO'nun daire satışından elde edeceği gelir şirketin karını nasıl etkiler?

Özderici’de sermaye artırımından kaynaklanan daire satışından elde edilecek gelir şirkete nasıl iade edilebilir? Şirketin karını nasıl etkiler? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

Akif Hamzaçebi maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi...

Maketten konut satışlarına Meclis incelemesi!

Maketten konut satışları yeniden Meclis gündeminde yer aldı. Meclis'te kurulan Ön Ödemeli Konut Satışlarını Araştırma Komisyonu çalışmalara başladı.

Maketten konut satışına 8’li önlem paketi!

Ticaret Bakanlığı maketten konut satışında mağduriyeti engellemek için 8 maddelik çözüm paketi oluşturup Meclis’teki komisyona sundu...

Maketten konut satışına Meclis takibi!

Meclis, devremülk ve devre tatilden sonra maketten konut satışıyla ilgili şikayetler için alt komisyon kurdu.

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 daire satışa sunuldu.

Reasürans desteği maketten konut satışlarını hızlandıracak!

Yurt içi reasürans kapasitesini artırmak için Türk Reasürans Anonim Şirketi kurulması için hazırlıklar yapılıyor. Doğa Sigorta CEO’su Kırmızı, reasürans desteğinin gelmesiyle maketten konut satışlarının hızlanacağını söyledi...

maketten daire satışı reklam Haberi

maketten daire satışı reklam

İnşaat sektöründe kampanya savaşlarının ardından gelen büyük inşaat firmalarının iflasları konut sektöründeki "balon patlayacak" tartışmasını da beraberinde getirdi.. Son 5 yıldır büyük kampanyalarla pompalanan ve 1 milyon konut stokunu beraberinde getiren inşaat sektöründeki büyüme, iflaslar ardı ardına gelince geç kalınmış maketten konut satışı yasağının da son tüketici kanunun da aceleyle çıkarılmasını sağladı. Ancak bu yasaklama noktasına gelinceye kadar içinde Fortune 500'e giren dünyanın sayılı inşaat firmaları arasında yer alan Eser inşaatın batışı, Fi yapı, Ukra gibi bir çok inşaat firmasının iflas erteleme talebinde bulunması,İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu'nu da harekete geçirdi.

Tellioğlu, arka arkaya gelen iflas haberlerinin inşaat sektörünü tehdit ettiğini belirterek, "Maketten konut satışlarında 1980'lerde yaşanan ikinci banker vakası çok yakın" hükümeti uyarmıştı.. 


Balon oluştu 

Son 5 yıldır...