18 / 05 / 2024

maketten satış yapılıyor mu

maketten satış yapılıyor mu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile tüketicilerin, gelişmiş ülkelerdekilerin sahip olduğu haklara kavuşacağını bildirerek 'Maketten satışın yasaklanması ile tüketiciler korunacak' dedi...

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

O ilimizde belediye tarafından 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor! 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından sadece 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor. 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! A101'de uygun fiyata Oppo Reno 5 Lite satışı yapılıyor! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101 uzun zamandır resmi internet sitesi üzerinden akıllı telefon ve daha bir sürü teknolojik ürün satışı yapıyor. Bu akıllı cihazlardan en dikkat çekici olan ise Oppo Reno 5 Lite oldu. Peki, A101'de Oppo Reno 5 Lite fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

2020 yılı tapu masrafı hesaplama nasıl yapılıyor?

Kamu bankaları tarafından uygulanan düşük faizli kredilerler beraber ev satışlarında artış yaşandı. Peki 2020 yılı tapu masrafı hesaplama nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Erzurum orta gelir kura çekilişi bugün yapılıyor!

TOKİ Erzurum orta gelir projesinde yer alan 12 adet daire kura çekilişi ile satışa sunuluyor. TOKİ Erzurum orta gelir kura çekilişi bugün yapılıyor.

Nef Sancaktepe nerede yapılıyor?

Nef Sancaktepe projesinde satışlar yakında başlayacak. Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef Sancaktepe nerede yapılıyor? İşte projeden detaylar...

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Fikirtepe'de vatandaşın haberi olmadan arsa satışı yapılıyor!

Re’sen tevhit yani tapu birleştirme işlemlerine başlanan mahallede, müteahhitlerin belirlediği temsilciler tarafından vatandaşın haberi bile olmadan arsalarına el konulup satışa çıkarılıyor.

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projenin kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

Denizli TOKİ Karahayıt'ta daire fiyatları 85 bin 436 liradan başlıyor. Projede kurayla toplamda 258 konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde kura yöntemiyle 141 adet konut satılıyor. Projede 13 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

maketten satış yapılıyor mu Haberi

maketten satış yapılıyor mu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yazılı açıklamasında, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı'nın, dün akşam TBMM Genel Kurulu’nda yasalaştığını hatırlattı.


Kanunun 76 milyon tüketiciyi ilgilendiren ve tüm sektörlere uygulanacak ortak kuralları belirleyen çerçeve bir kanun olduğunu ifade eden Yazıcı, önceki kanunun değişim ve gelişimler karşısında sorunları gidermekten ve ihtiyaçları karşılamaktan uzak hale geldiğini belirtti.


Yazıcı, diğer taraftan yeni Türk Borçlar Kanunu ile Türk Ticaret Kanunu’nun tüketici haklarına getirmiş olduğu yeniliklere paralel değişikliklerin yapılmasının elzem haline geldiğini kaydetti.


Bakan Yazıcı, "2007 yılında açılan ve kapanması için mevzuat uyumunun beklenildiği tüketicinin ve sağlığın korunması faslıyla ilgili AB yönergelerinin uyumlaştırılması, vatandaşlarımızın asgari olarak AB ülkeleri ve dünyanın diğer gelişmiş ülkelerindeki tüketicileri koruyucu mevzuatta yer alan haklardan faydalandırılması da bir...