21 / 05 / 2024

Maknoon Grup arap yatırımcılar

Maknoon Grup arap yatırımcılar

Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamıla Öztürk. Arapların ilgi gösterdiği yerlerde 150 milyon dolarlık proje geliştireceklerini açıkladı. Araplar için Yalova' da 1 milyar liraya şehir kuracak...

Arap yatırımcı Kanal İstanbul çevresinde arsa bakıyor!

Kanal İstanbul projesini bekleyenelerin kazanacağını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Arap yatırımcıların çılgın proje çevresinde arsa baktığını belirtti. 

Ordu'ya yabancı yatırımcıların ilgisi artıyor!

TIG Grup Uluslararası Yatırım Organizasyon CEO’su ve Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ciddi yatırımları bulunduklarını ifade ederek, “Arap yatırımcılar olarak Karadeniz’de yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Arap yatırımcılar rotayı Karaköy'e çevirdi!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi.Dünyaca ünlü Arap fonu gestekli bir grup, meşhur Zürafa Sokak'ta bulunan araziler için Türkiye'deki bir firmaya yetki verdi.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Yooistanbul Arap yatırımcılara tanıtıldı!

DIGICOM Grup şirketlerinden biri olan Say Yapı Teknoloji, körfez ülkelerinden önemli yatırımcıların katıldığı Türk-Arap Zirvesi'nde, yooistanbul, Starlife Silivri Villaları ve tarihi Sandoz Yalısı projelerini tanıttı.

Maknoon Grup projelerini Dubai'de tanıttı!

Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup ihtişamlı standında Türkiye’de ki yatırımlarını ve yeni projelerini Dubai’de tanıttı

Kristal Residence Beylikdüzü fiyat

Maknoon Grup imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kristal Residence Beylikdüzü fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor...

Kristal Residence Beylikdüzü

Kristal Residence Beylikdüzü projesi, Maknoon Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede yer alan daireler ofis olarak da kullanılabiliyor...

Maknoon Grup projelerini Dubai'de tanıtıyor!

Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup ihtişamlı standında Türkiye’de ki yatırımlarını ve yeni projelerini Dubai’de tanıtıyor.

Maknoon Grup arap yatırımcılar Haberi

Maknoon Grup arap yatırımcılar


Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamıla Öztürk. Arapların ilgi gösterdiği yerlerde 150 milyon dolarlık proje geliştireceklerini açıkladı. Araplar için Yalova'da 1 milyar liraya şehir kuracak.




Ortadoğulu gayrimenkul devi Maknoon Grup. fcmlak 201-1 Emlak Fuarı'nda kurduğu standında Türkiye'deki projelerini ve yatırım hedeflerini tanıttı. Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk. ilk olarak Yalova. Sapanca. İstanbul ve Karadeniz'de yatırım yapacaklarını açıkladı. Türkiye'de birçok projeye imza atmaya hazırlanan şirketin hedefinde Yalova'da 1 milyar TL'lik Arap şehri kurmak da yer alıyor. I ürkiye'de gayrimenkul pazarına ilk kez girdiklerini söyleyen Maknoom Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk. 


"Türkiye çok cazip bir pazar. Arap yatırımcıların ilgi gösterdiği bölgelerde yatırım sapacağız." dedi. Sapanca'da devremülk şeklinde hizmet verecek olan beş yaldızlı, 105 odalı otel ve 38 konuttan oluşan bir villa projesi üzerinde...